22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πανικός στη Κίνα για το iPhone SE, με 3.4 εκατομμύρια κρατήσεις σε χρόνο dt!

    H Κίνα σίγουρα πρόκειται για μία αγορά με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες, καθώς οι παραδοσιακοί παίκτες της βιομηχανίας καλούνται να δελεάσουν τους Κινέζους καταναλωτές, σε μία ομολογουμένως ξεχωριστή αγορά που βρίθει από διαρκώς αναπτυσσόμενες εταιρείες που έχουν βρει το μυστικό του value for money. H Apple όμως από ότι φαίνεται ανήκει στις εταιρείες που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην απαιτητική αγορά της Κίνας, καθώς όποια συσκευή και εάν έχει κυκλοφορήσει εκεί τα έχει πάει περίφημα.

    iPhone SE 1

    Το iPhone SE που παρουσιάστηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, από ότι φαίνεται δεν θα αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς οι Κινέζοι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο 4ιντσό iPhone. Ενδεικτικό είναι ότι οι κρατήσεις για τη συσκευή ξεπέρασαν το διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο των 3,4 εκατομμυρίων συσκευών. Αν και είναι άγνωστο κατά πόσο το παραπάνω νούμερο αντιστοιχεί σε πραγματικές «τελικές» πωλήσεις (καθώς μιλάμε για κρατήσεις), παρόλα αυτά μας φανερώνει ότι το iPhone SE δεν θα αργήσει να συμπεριληφθεί στη λίστα με τις συσκευές best-sellers της κινεζικής αγοράς (κάτι που σίγουρα δεν είναι εύκολα από τη στιγμή που στη χώρα του Δράκου υπάρχουν αμέτρητες προτάσεις για τους καταναλωτές). Το iPhone SΕ θα κάνει την εμφάνιση του στη Κίνα στις 31 Μαρτίου και η τιμή του ξεκινάει από τα 506$ (για το μοντέλο των 16GB).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles