21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Περισσότεροι από 36.000 Windows 10 Mobile users ΑΠΑΙΤΟΥΝ μία Windows Phone έκδοση του Pokemon Go!

    Είναι γνωστό ότι παρά τις συνεχείς και εντεινόμενες προσπάθειες της Microsoft τα Windows 10 Mobile, δεν αποτελούν την mobile πλατφόρμα που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φίλων των smartphones, καθώς η αλήθεια είναι ότι η απόσταση που χωρίζει την installed base του iOS και του Android με τους χρήστες των Windows Phones είναι πραγματικά… χαοτική. Είναι αλήθεια ότι οι κάτοχοι Windows Phone συσκευών πολλές φορές αισθάνονται σαν τους φτωχούς συγγενείς, καθώς οι developers σε αρκετές περιπτώσεις γυρνούν την πλάτη στην πλατφόρμα της Microsoft.

    windows-10-mobile-2
    Οι ελλείψεις είναι ομολογουμένως αρκετές και πρόσφατα οι Windows Phone users έχουν έναν ακόμη λόγο για να αισθάνονται παιδιά ενός κατώτερου Θεού, καθώς το νέο “φαινόμενο” που όπως πολύ σωστά μαντέψατε ονομάζεται: Pokemon Go, δεν κυκλοφορεί στις συσκευές της Microsoft. Για αυτό το λόγο περισσότεροι από 36.000 χρήστες Windows phones πήραν την απόφαση να δράσουν, απαιτώντας μέσω μίας online petition από την Nintendo και την Niantic να αλλάξουν την απόφαση τους και τελικά να κυκλοφορήσουν το Pokemon Go και στα δικά τους κινητά. Αν και οι χρήστες των Windows Phones φαίνονται αποφασισμένοι να επιμείνουν, ωστόσο η ομάδα του Pokemon Go πολύ δύσκολα θα πειστεί να δημιουργήσει μία έκδοση για Windows 10 Mobile και αυτό γιατί προς το παρόν η Niantic και η Nintendo δεν κερδίζουν και πολλά από μία τέτοια μεταφορά, καθώς βλέπουν μία έλλειψη μελλοντικής προοπτικής και ανάπτυξης στον κόσμο των Windows 10 Mobile συσκευών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles