23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Owen Wilson και Ed Helms είναι οι “Bastards” που ψάχνουν τον “βρωμόστομο” βιολογικό τους πατέρα

    Μία καινούργια κωμωδία φέρνει μαζί τους Owen Wilson και Ed Helms που παίρνουν τους δρόμους και μπλέκουν σε περιπέτειες και απρόβλεπτες καταστάσεις στην προσπάθειά τους να βρουν τον βιολογικό τους “πατέρα”. Τα δύο “αδέλφια” θα ανακαλύψουν την ημέρα του γάμου της μητέρας τους -την υποδύεται η Glenn Close- πως όσα τους είχε πει για τον πατέρα τους ήταν ψέμματα. Έτσι εκείνοι θα αποφασίσουν να περάσουν την midlife crisis τους κάνοντας ένα τρελό road trip, αναζητώντας τον γονιό που δεν γνώρισαν ποτέ.

    bastards3

    Τα πράγματα όμως είναι λίγο φλου για το ποιοι μπορεί να είχαν αφήσει έγκυο τη μητέρα τους. Οι περιπτώσεις είναι δύο. Είτε ο ιστορικός παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Terry Bradshaw που υποδύεται τον εαυτό του, είτε ο J.K. Simmons που παίζει έναν πολύ νευρικό τύπο που δεν μπορεί να δεχθεί με τίποτα πως αυτοί οι δύο “βλάκες” μπορεί να είναι παιδιά του. Και οι δύο υποψήφιοι δεν μιλάνε με το “σεις” και με το “σας”.
    Τα κείμενα του ανερχόμενου στο Hollywood τους τελευταίους μήνες, Justin Malen, θέλουν τον Wilson να είναι ο slacker αδελφός ενώ ο Helms είναι ο πιο σοβαρός, ο γιατρός επιστήμονας. Το φιλμ αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Lawrence Sher και όπως είπαμε οι “κακές” λέξεις πάνε σύννεφο, οπότε η R-rated στάμπα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Το Bastards αναμένεται να βγει στην Αμερική με τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles