14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Oxygen 50 b/c. Νέα mid-range smartphones κυκλοφορούν από την Archos!

    Τα Oxygen 50 (εκδόσεις b/c) αναμένεται να βρίσκονται μέσα στις επόμενες ημέρες στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Η γαλλική εταιρεία με τις νέες αυτές συσκευές φιλοδοξεί να κερδίσει ένα σεβαστό μερίδιο του απαιτητικού χώρου της μεσαίας κατηγορίας και εάν κρίνουμε από τα tech specs που διαθέτουν δεν αποκλείεται και να το καταφέρει ως ένα βαθμό. Oxygene 50 c

    Συγκεκριμένα, και οι δύο εκδόσεις του Oxygen 50 διαθέτουν οθόνη 5 ιντσών τύπου LCD, η οποία διαθέτει ανάλυση στα 720p . Το Archos Oxygen 50b, που είναι και το μικρότερο μοντέλο, βασίζεται σε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3GHz, ενώ το Oxygen 50c στηρίζεται σε έναν πανίσχυρο Octa-core Cortex A7, ο οποίος τρέχει στα 1.7GHz. Αμφότερα είναι dual-SIM, διαθέτουν 1GB μνήμης RAM, μπαταρία με χωρητικότητα 2000 mAh, αισθητήρα κύριας κάμερας στα 8MP με δυνατότητα video recording σε ανάλυση 1080p και 2MP εμπρόσθιας κάμερας. Όσον αφορά τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο αυτός ανέρχεται στα 4GB ή 8GB για το Oxygen 50b και στα 8GB για το Oxygen 50c, ωστόσο θα μπορούν να δεχθούν κάρτα microSD αυξάνοντας τον αποθηκευτικό χώρο έως και 64GB. Και οι δύο διαφορετικές εκδόσεις του mid-range smartphone της Archos τρέχουν λειτουργικό Android 4.2.2. Jelly Bean, το οποίο είναι λίγο πίσω με βάση τα σημερινά δεδομένα που επικρατούν στην αγορά.

    Η τιμή του Oxygen 50 είναι στις 129 λίρες Αγγλίας για την έκδοση b και στις 179 λίρες για την έκδοση c. Τα περιμένουμε και τα δύο πως και πως για αναλυτικό hands-on review.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles