18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το Pac-Man 256 σε iOS και Android – το πιο εναλλακτικό Pac-Man game των τελευταίων ετών!

    Όλοι έχουμε λιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας με το μοναδικό Pac-Man (είτε έχουμε παίξει στα αγαπημένα coin-ops, είτε στην οθόνη του PC μας, ακόμη και στο smartphone μας). O Pac-Man είναι χωρίς αμφιβολία η πιο αναγνωρίσιμη video game φιγούρα που έχει εμφανιστεί ποτέ, για αυτό και ένα νέο Pac-Man game δεν θα πρέπει να μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση. Παρόλα αυτά, το Pac-Man 256 είναι κάτι φρέσκο και διαφορετικό, καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό old-school gameplay του αρχικού παιχνιδιού μαζί με τη λογική των endless runner games (όπως είναι για παράδειγμα το διάσημο Temple Run)!

    Pac-man 256

    Ουσιαστικά το Pac-Man 256 στηρίζεται στην ιδέα ότι οι πίστες δεν τελειώνουν ποτέ και καθώς ο δημοφιλής ήρωας καταβροχθίζει τελίτσες με ανάλογο τρόπο «καταβροχθίζεται» και το επίπεδο (κάτι που σημαίνει ότι δεν θα κληθεί να αντιμετωπίσει μόνο τα φαντάσματα)! Η νέα αυτή πρόταση στο γνωστό gaming franchise βασίζεται στο διαβόητο level 256 glitch, ένα bug το οποίο εμφανιζόταν στο 256o επίπεδο του πρώτου παιχνιδιού και όπου η δεξιά μεριά της πίστας γινόταν ένας ανάμεικτος χαμός από γράμματα και αριθμούς. Το εν λόγω «σχεδιαστικό ατόπημα», όπως μπορείτε να φανταστείτε καθιστούσε το παιχνίδι unplayable και η πλάκα είναι ότι δεν εμφανιζόταν μόνο στο πρώτο παιχνίδι αλλά ακόμη και στα Ms. Pac-Man και Jr. Pac-Man! Η νέα αυτή ιδέα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και σίγουρα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, για αυτό δεν έχετε παρά να σπεύσετε στο Google Play ή στο App Store και να το κατεβάσετε (το παιχνίδι είναι free αλλά υποστηρίζει microtransactions). Δείτε και τo video που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles