16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Pafos Treasure Hunt: Νέα εφαρμογή για iPhone και ταμπλέτες iPad – το Κυνήγι Θησαυρού αρχίζει πρώτα στην πόλη της Πάφου

    Οι σύμβουλοι τουριστικών επιχειρήσεων Avantless Ltd και η εταιρεία Cocoon Creations Services Ltd ανακοίνωσαν πρόσφατα τη δημιουργία μιας καινοτόμας εφαρμογής με την ονομασία Pafos Treasure Hunt, που είναι κατάλληλη για κινητά τηλέφωνα iPhone και ταμπλέτες iPad.

    Η εφαρμογή Pafos Treasure Hunt, μοιάζει να έχει στύλ παιχνιδιού, αφού  συνδυάζει γνώση, διασκέδαση και πολιτισμό. Είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια και δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της να μάθουν την ιστορία της Πάφου με ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο, ενώ συνάμα μπορούν να κερδίσουν πλούσια δώρα.

    Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί 14 σημεία στη Πάφο που περιλαμβάνουν αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακά επαγγέλματα και μουσεία της Πάφου, χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο iPhone ή την ταμπλέτα iPad. Κάνοντας “check-in” στο χώρο κερδίζει άμεσα βαθμούς και επιτεύγματα. Οι βαθμοί προστίθενται και αν κάποιος επισκεφτεί αρκετούς χώρους και συμπληρώσει το σύνολο βαθμών που απαιτούνται, κερδίζει άμεσα ένα δώρο έκπληξη και έχει τη δυνατότητα να μπεί σε κλήρωση για το μεγάλο δώρο που είναι μια 3ήμερη διαμονή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο της Πάφου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο χρήστης έχει επίσης τη δυνατότητα να επισκεφτεί τοπικές επιχειρήσεις που εξασκούν παραδοσιακά επαγγέλματα, όπου με την επίσκεψη και το check-in στο χώρο κερδίζει άμεσα και ένα δώρο έκπληξη από την επιχείρηση. Όλα τα σημεία του Pafos Treasure Hunt είναι προσβάσιμα με δημόσιες συγκοινωνίες και το ίδιο το παιχνίδι πληροφορεί τον χρήστη για το ποιά διαδρομή λεωφορείου πρέπει να πάρει για να φτάσει στο σημείο που τον ενδιαφέρει.

    Είναι αλήθεια ότι το Pafos Treasure Hunt δεν είναι απλά μια πρωτότυπη εφαρμογή που προορίζεται και περιορίζεται μόνο για τα δεδομένα της Κύπρου, αλλά αντίθετα πρωτοτυπεί και σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι η πρώτη εφαρμογή για κινητές συσκευές στο είδος της, που λειτουργεί και σαν οδηγός πόλης, αφού παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα πρόσβασης  σε ιδιαίτερα ιστορικά στοιχεία αρχαιολογικών και άλλων σημαντικών χώρων μιας πόλης , αποτελώντας ταυτόχρονα ένα άριστο εργαλείο πλοήγησης για τους συγκεκριμένους χώρους -προορισμούς.

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε τρείς γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά. Επίσης το Pafos Treasure Hunt εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες που δίνουν οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter αφού μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να μοιράζεται τη πρόοδο του με τους φίλους του και να δημιουργεί έτσι φιλικό ανταγωνισμό μαζί με άλλους, αλλά και μέσω της συζήτησης να προωθείται η ίδια η Πάφος και οι “θησαυροί” της.

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν από το iTunes App Store για χρήστες iPhone και iPad. Σύντομα η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές Android. Μπορείτε να βρείτε περισότερες πληροφορίες και να κατεβάσετε την εφαρμογή από το www.pafostreasurehunt.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles