BREAKING

Παγκόσμια πρεμιέρα στην IFA 2017: Η devolo παρουσιάζει το Smart WiFi!

Η devolo θα παρουσιάσει στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης IFA 2017, τη νέα τεχνολογία Smart WiFi αποτελώντας τον πρώτο κατασκευαστή αυτής της καινοτομίας, παγκοσμίως.

Smart WiFi

Η νέα τεχνολογία Smart WiFi θα είναι διαθέσιμη ως δωρεάν firmware update για όλους τους προσαρμογείς dLAN 1200+ WiFi ac από τις αρχές Οκτωβρίου 2017. Το Smart WiFi κάνει το υπάρχων WiFi στο σπίτι ακόμη πιο γρήγορο, πιο σταθερό και πιο αξιόπιστο, προσφέροντας την τέλεια σύνδεση για όλες τις συσκευές και τεχνολογίες multimedia για μια πραγματική εμπειρία Wi-Fi στο σπίτι. 

Smart WiFi: Tο πιο έξυπνο WiFi

Το devolo dLAN 1200+ WiFi ac γίνεται ακόμα πιο έξυπνο. Αυτός ο υψηλής απόδοσης προσαρμογέας WiFi ac της γενιάς gigabit, θα είναι ο πρώτος προσαρμογέας WiFi στον κόσμο που θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τη νέα τεχνολογία Smart WiFi ξεκινώντας τον Οκτώβριο του 2017.

Τα οφέλη του Smart WiFi με μια ματιά:

• Όλες οι συσκευές WiFi συνδέονται ακόμα πιο γρήγορα με το ισχυρότερο σημείο πρόσβασης WiFi (roaming)

• Οι πιο γρήγορες συσκευές WiFi έχουν προτεραιότητα (airtime fairness)

• Τα Smartphones,  tablets, οι φορητοί υπολογιστές και όλες οι άλλες συσκευές WiFi, συνδέονται αυτόματα στη βέλτιστη ζώνη συχνοτήτων (band steering)

Το νέο Smart WiFi από την devolo κάνει το δίκτυό σας να λειτουργεί με ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία και ταχύτητα - για ένα ολοκληρωμένο WiFi σε όλο το σπίτι.

Whole Home WiFi

WiFi παντού!

Δύσκολα πλέον αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρχουν πολυμέσα ψυχαγωγίας, που να μην έχουν μια σταθερή σύνδεση WiFi. Οι προσαρμογείς WiFi της devolo είναι η καλύτερη λύση για την υποστήριξη μεγάλων διαμερισμάτων ή σπιτιών με πλήρη κάλυψη WiFi υψηλής ταχύτητας. Αυτοί οι προσαρμογείς χρησιμοποιούν τις οικιακές ηλεκτρικές καλωδιώσεις, σαν ένα μεγάλο καλώδιο μεταφοράς δεδομένων.

Οι προσαρμογείς WiFi παρέχουν το μοναδικό πλεονέκτημα του να μπορεί οποιαδήποτε πρίζα να παρέχει ένα έξυπνο WiFi hotspot με μέγιστη απόδοση WiFi, ανεξάρτητα από την απόσταση από το router και ανεξάρτητα από το αν ο χώρος έχει χοντρά τοιχώματα ή οπλισμένο σκυρόδεμα. Δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταστήσετε ένα ενιαίο καλώδιο. Η εγκατάσταση είναι απλή και διαρκεί μερικά λεπτά: συνδέστε, πατήστε ένα κουμπί και ξεκινήστε.

Γρήγορη εναλλαγή: Τέλειο “roaming”

Για τους περισσότερους, η λέξη"roaming" παραπέμπει σε ιδέες για δαπανηρές τιμές κινητού τηλεφώνου ενώ ταξιδεύει στο εξωτερικό... Όταν μιλάμε για WiFi, αναφέρεται σε μια διαφορετική, πολύ σημαντική λειτουργία: Εάν χρησιμοποιούνται πολλοί πομποί WiFi σε ένα δίκτυο - για παράδειγμα, αν έχετε ένα ολόκληρο σπίτι με συσκευές που λειτουργούν μέσω WiFi, όπως smartphones, tablet ή φορητούς υπολογιστές, η συσκευή σας συνδέεται αυτόματα στο σημείο πρόσβασης που είναι το ισχυρότερο. Εάν μετακινηθείτε στη συνέχεια, γύρω από το σπίτι με τη συσκευή, συνήθως αυτή προσκολλάται στο εν λόγω hotspot που είχε συνδεθεί αρχικά, ακόμα και αν έχει υπάρχει διαθέσιμο σημείο πρόσβασης με πολύ ισχυρό σήμα πιο κοντά. Η συσκευή αλλάζει WiFi μόνο όταν η σύνδεση έχει χαθεί πλήρως.  Αυτό πλέον, είναι ένα γεγονός που ανήκει στο παρελθόν, χάρη στο Smart WiFi. Η περιαγωγή WiFi (roaming) γίνεται πιο γρήγορα και οι συσκευές είναι πάντα συνδεδεμένες με το ισχυρότερο hotspot. Η εναλλαγή γίνεται τόσο γρήγορα ώστε ο χρήστης μπορεί να σερφάρει, να μεταδίδει ή να παίζει παιχνίδια χωρίς διακοπή!

Το “airtime fairness” καθιστά το WiFi ακόμη πιο γρήγορο

Μέσα σε ένα δίκτυο WiFi, μόνο μία συσκευή μπορεί να μεταδίδει ή να λαμβάνει δεδομένα μία δεδομένη στιγμή. Ο router ή ο προσαρμογέας WiFi εναλλάσσεται γρήγορα μέσω των συσκευών, δίνοντας προσοχή στη σειρά. Αυτό δίνει στο χρήστη την εντύπωση ότι όλες οι συσκευές είναι ταυτόχρονα online ενώ ουσιαστικά δεν είναι. Οι παλαιότερες, αργές συσκευές μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και αυτό γιατί η μετάδοση δεδομένων προς και από αυτές, διαρκεί περισσότερο χρόνο με αποτέλεσμα να αποκλείουν τους άλλους κόμβους του δικτύου και τελικά να επιβραδύνουν ολόκληρο το δίκτυο WiFi.

Το Smart WiFi λειτουργεί πάνω σε αυτό, αναθέτοντας ουσιαστικά περισσότερο χρόνο (airtime) στις πιο νέες τεχνολογικά συσκευές WiFi ac που ολοκληρώνουν γρήγορα τη μετάδοση δεδομένων. Η διαχείριση αυτή οδηγεί τελικά σε αισθητή αύξηση της ταχύτητας ολόκληρου του ασύρματου δικτύου.

Τέλεια οργάνωση: Βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης

Το κανάλι στο οποίο μεταδίδεται ένα δίκτυο WiFi, έχει μεγάλη επίδραση στην απόδοση του δικτύου. Αν υπάρχουν κοντά τα δίκτυα WiFi που χρησιμοποιούν την ίδια συχνότητα, η απόδοση πέφτει για όλους τους εμπλεκόμενους... Εξαιτίας αυτού του γεγονότος που συμβαίνει συχνά, το Smart WiFi έρχεται να ελέγξει συνεχόμενα, τη χρήση των διαφόρων καναλιών στις ζώνες 2,4 και 5 GHz έχοντας την ευελιξία να επιλέξει το βέλτιστο κανάλι. Αυτό αυξάνει την ταχύτητα και την αξιοπιστία του οικιακού δικτύου WiFi και εξαλείφει εντελώς την κουραστική διαδικασία χειροκίνητης αναζήτησης καναλιών για βελτίωση της απόδοσης.

1200+ WiFi ac Starter Kit

Αρχές Οκτωβρίου: Το Smart WiFi για τα dLAN 1200+ WiFi ac

Το update του Smart WiFi θα καταστήσει την devolo ως το μοναδικό κατασκευαστή παγκοσμίως ο οποίος θα παρέχει το νέο, βελτιωμένο πρότυπο WiFi για τα Powerline - και μάλιστα δωρεάν. Οι χρήστες του dLAN WiFi 1200+ ac θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτόματα την τεχνολογία Smart WiFi μέσω του νέου update του firmware της συσκευής. 

Εάν δεν διαθέτετε ακόμα ένα δίκτυο με Powerline στο σπίτι, δημιουργήστε το χωρίς καθυστέρηση, χρησιμοποιώντας το dLAN1200+ WiFi Starter Kit. Η ενημέρωση του Smart WiFi θα είναι διαθέσιμη για όλους τους προσαρμογείς AC dLAN 1200+ WiFi από τις αρχές Οκτωβρίου του 2017.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment