14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Παγκόσμιος διαγωνισμός μαγείας για τα 20 χρόνια του Χάρι Πότερ

    Τα βιβλία και η σειρά ταινιών με πρωταγωνιστή τον Χάρι Πότερ αποτέλεσαν σημείο αναφοράς εδώ και χρόνια για μικρούς και μεγάλους. Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε τις ταινίες στους κινηματογράφους, το συγκεκριμένο franchise εξακολουθεί να τραβά το ενδιαφέρον. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Νοεμβρίου του 2001. Μάλιστα, με αφορμή τον εορτασμό της 20ης επετείου της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος», που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, θα λάβει χώρα ένας παγκόσμιος διαγωνισμός μάγων «Χάρι Πότερ», τον οποίο θα παρουσιάσει η Έλεν Μίρεν.

    Διαγωνισμός για το House Cup

    Στην εκδήλωση, με τίτλο «Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses» θα δοκιμάζονται φανατικοί θαυμαστές της αγαπημένης σειράς βιβλίων και ταινιών. Θα χρησιμοποιούν τη «Χάρι Πότερ» γνώση τους για να διαγωνιστούν για το πολυπόθητο, Κύπελλο, House Cup.

    Στον διαγωνισμό θα περιλαμβάνονται εκατοντάδες ερωτήσεις γενικών γνώσεων «Χάρι Πότερ». Θα συμμετέχουν ξεχωριστοί καλεσμένοι. Παρ’ όλο που η ημερομηνία για την εκδήλωση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στα Cartoon Network’s ACME Night και TBS και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη για streaming στο HBO Max.

    Διαβάστε επίσης:

    West Side Story (2021): Πολλά υποσχόμενο το τρέιλερ του νέου μιούζικαλ του Steven Spielberg (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles