17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο»: Φωτογράφησε – κέρδισε – βοήθησε!

    Μετά το αυξημένο ενδιαφέρον και την τεράστια απήχηση που είχαν οι τρεις προηγούμενες  διοργανώσεις, όπου διαγωνίστηκαν πέραν των 2300 φωτογραφιών που προέρχονταν από 20 χώρες, ο ΜΚΟ Stressball διοργανώνει και φέτος τον 4ο κατά σειρά Φιλανθρωπικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο».

    Όραμα των διοργανωτών είναι η προβολή και ανάδειξη μέσα από τον «φωτογραφικό φακό» των γνωστών και άγνωστων περιοχών της Κύπρου και του πολιτισμού της, καθώς και η ιστορικότητα της χώρας, ο φυσικός της πλούτος, αλλά και το κράμα του παρελθόντος με το μέλλον.

    Στον διαγωνισμό θα υπάρχουν οι ακόλουθες κατηγορίες: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ, ΤΟΠΙΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ (PET PHOTOGRAPHY), ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ / FOOD PHOTOGRAPHY και ΝΕΡΟ.

    18 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν πλούσια δώρα και συνάμα θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το ίδρυμα «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Με το πέρας του διαγωνισμού θα ακολουθήσει έκθεση φωτογραφίας. Παράλληλα, αριθμός φωτογραφιών που θα επιλεγεί από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν σε μορφή ημερολογίων, calendar και card postal με το όνομα του φωτογράφου να αναγράφεται σε αυτά. Όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις όλων των πιο πάνω θα δοθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

    Τέλος, σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός φωτογραφίας είναι υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ και την υποστήριξη του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, ICREATE PHOTOGRAPHY και DETHEO PHOTOGRAPHY (Λονδίνο, Η.Β). Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμου είναι το ΚΥΠΕ, ΡΙΚ, DigitalLife και το περιοδικό τεχνολογίας «Κινητή Τηλεφωνία και Τηλεπικοινωνίες CY».

    Χορηγοί: SMARTCOM, ACS COURIER, CALIBER Graphics I Advertising I Interior, The Coffice Hour, INTERSAT, Flamingo Beach Hotel, OJO SUNGLASSES, TEXDESIGNS, Μantzouranos silk screen & digital printing, OSEL, DOROS NEOFYTOU CAMERA REPAIRS, eStampa, Ταβέρνα Βαβατσινιά. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στη σελίδα του Stressball στο Facebook.

    stessball diagonismos fotografias

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles