25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Google υποστηρίζει πλέον ελληνικά apps επί πληρωμή στο Play Store

    Αρκετά ευχάριστες οι εξελίξεις για τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών που δραστηριοποιούνται -και- στο Google Play, καθώς πλέον μπορούν να καρπώνονται τα οικονομικά οφέλη των κόπων τους!

    paid-apps

    Μέχρι τώρα η Ελλάδα δε βρισκόταν στη λίστα των χωρών που μπορούσαν να διαθέτουν apps επί πληρωμή στο Google Play, έτσι ένας developer απ’τη χώρα μας ήταν υποχρεωμένος να διαθέτει την εφαρμογή του δωρεάν και η μόνη πηγή εσόδων του ήταν τα in-app ads. Πλέον, όμως, στη σχετική λίστα της Google προσθέθηκε και η Ελλάδα, μαζί με τη Ρουμανία, το Λουξεμβούργο, τη Σαουδική Αραβία, τη Σλοβακία, την Τουρκία, την Ουκρανία και το Βιετνάμ! Έτσι, σιγά-σιγά θα αρχίσετε να βρίσκεται και ελληνικά apps επί πληρωμή.

    Όποιος developer επιθυμεί να αναβαθμίσει το λογαριασμό του ώστε να πωλεί τις εφαρμογές του (Merchant), μπορεί να το κάνει μέσω της σχετικής επιλογής που θα βρεί στο Developer’s Console.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles