16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    “Παίξε δυνατά” σε υψηλότερο επίπεδο με τις LG OLED BX τηλεοράσεις και απόκτησε επιστροφή αξίας έως και 300€!

    Η LG Electronics (LG) φέρνει την απόλυτη gaming εμπειρία μέσα από τη νέα προωθητική της ενέργεια, προσκαλώντας τους καταναλωτές να ‘παίξουν δυνατά’ τα αγαπημένα τους παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά σε μια LG OLED τηλεόραση. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά ενός μοντέλου τηλεόρασης OLED65BX6LA από τις 29/03 έως και τις 18/04/2021[1], η LG προσφέρει μια pre-paid card αξίας 300€, ενώ επιλέγοντας μια OLED55BX6LA, δίνεται δωροκάρτα αξίας 200€.

    Οι OLED BX τηλεοράσεις της LG ενσωματώνουν μια πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή για gaming. Καθώς είναι συμβατές με το HDMI 2.1 και υποστηρίζουν εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms, την τεχνολογία NVIDIA GSync και μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες, όπως το VRR (variable refresh rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) για games με ομαλή ροή και το eARC (Enhanced Audio Return Channel), είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσουν τους χρήστες, οι οποίοι θα απολαύσουν υψηλής ανάλυσης γραφικά.

    Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις έχουν λάβει, επίσης, τις πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinlan[2] και το Underwriters Laboratories (UL) και διαθέτουν τη λειτουργία OLED Eye Comfort, χάρη στην οποία εκπέμπουν περίπου 50% λιγότερο μπλε φως από μια οθόνη LCD, ελαχιστοποιώντας το τρεμόπαιγμα και συμβάλλοντας σε μια πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία θέασης.

    Όροι & προϋποθέσεις στο: https://www.lg.com/gr/promotion/oled-bx-series-prepaid-cards-gift

    ******

    [1] ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    [2]Πιστοποίηση TÜV Rheinland: (OLED Eye Comfort) Μειωμένη εκπομπή μπλε φωτός χωρίς τρεμόπαιγμα. www.tuv.com ID: 0217008111

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles