20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Παίξτε ΔΩΡΕΑΝ το Half-Life και προετοιμαστείτε για το Half-Life: Alyx!

    Το Half-Life δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί ένα game-μύθο που βραβεύτηκε με δεκάδες awards, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό σύμπαν, το οποίο λάτρεψαν εκατομμύρια gamers. Αν και η gaming community εδώ και χρόνια περιμένει εναγωνίως για ένα ακόμη sequel (Half-Life 3), δυστυχώς η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Valve, δεν έχει κάνει το χατίρι στους gamers και έτσι ο χρόνος (και το story) έχουν σταματήσει στο Half-Life 2: Episode Two κάπου στο 2007.

    Ωστόσο, πριν από μερικές εβδομάδες η Valve ανακοίνωσε το Alyx, ένα prequel στα γεγονότα του Half-Life 2, το οποίο θα παίζετε εξ’ ολοκλήρου σε VR (εντάξει αντιλαμβανόμαστε ότι θα επιθυμούσατε το HL3 αλλά από τα… ολότελα). Σε περίπτωση που θέλετε να εντρυφήσετε στο σύμπαν του Half-Life και δεν το είχατε κάνει μέχρι τώρα… η Valve σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε και να παίξετε ΔΩΡΕΑΝ (μέχρι το Μάρτιο) το Half-Life μαζί με τα Opposing Force και Blue Shift. Λιώνοντας αυτά θα προετοιμαστείτε κατάλληλα για τον κόσμο του Half-Life: Alyx και έτσι θα μπείτε για τα καλά στο story με τη μία! Τι λέτε θα το δοκιμάσετε;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles