22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Παίξτε δωρεάν το πρώτο θρυλικό StarCraft και γνωρίστε το παρελθόν των strategy games!

    Το StarCraft της Blizzard θεωρείται ένα game “πραγματικός μύθος”, καθώς είναι ένας τίτλος που κατάφερε να αφήσει το δικό του στίγμα τόσο στον κόσμο των real-time strategy, αλλά και στον ευρύτερο κόσμο του gaming. Τι κι εάν κοντεύουν 20 χρόνια από τότε που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κόσμο του gaming, ακόμη και σήμερα εξακολουθεί και μνημονεύεται από τους μεγαλύτερους σε ηλικία gamers, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εμπλακούν στον διαγαλαξιακό πόλεμο ανάμεσα στους Protoss, Terran και Zerg, πίσω στα τέλη των 90s…

    StarCraft 2

    Πριν από μερικές εβδομάδες, η Blizzard είχε ανακοινώσει την πρόθεση της να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι μία remastered (δηλαδή πιο σύγχρονη και εμπλουτισμένη) έκδοση του γνωστού και εξαιρετικά πετυχημένου strategy. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ανακοίνωσης είχε προκύψει ότι η γνωστή εταιρεία επρόκειτο να διαθέσει δωρεάν σε όλους τους gamers την πρώτη original έκδοση του αγαπημένου τίτλου μαζί με το expansion του, Brood War! H Blizzard λοιπόν τήρησε την υπόσχεση της και έτσι το ιστορικό game είναι πλέον δωρεάν με την κυκλοφορία του patch 1.18, το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο μεγάλο update για το StarCraft 1 ύστερα από 8 ολόκληρα χρόνια! Αν και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα το πρώτο StarCraft μπορεί να σας φανεί λιγάκι… αρχαίο, ωστόσο συνέβαλλε τα μέγιστα για να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο το είδος των RTS, αλλά και να εκτοξευθεί η ιδέα των eSports (στην Κορέα το πρώτο παιχνίδι της σειράς μεγάλωσε γενιές και γενιές pro-gamers, σε σημείο που να θεωρείται εθνικό σπορ). Εάν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα ένα κομμάτι της ιστορίας του gaming, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το official website του StarCraft και να το κατεβάσετε χωρίς δεύτερη σκέψη!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles