16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Παίκτες του Gran Turismo οδηγούν καλύτερα κι από επαγγελματίες!

    Πολύς κόσμος υποστηρίζει ότι οι gaming εμπειρίες δεν είναι σε θέση να προσομοιώσουν τις αντίστοιχες πραγματικές. Αν για παράδειγμα κάποιος είναι άσος στο Call of Duty, δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να καταταγεί στους μαυροσκούφηδες! Τι γίνεται όμως με παιχνίδια διαφορετικού είδους όπως για παράδειγμα το Gran Turismo;

    Θα σου φέρουμε το παράδειγμα της «ακαδημίας» του παιχνιδιού, GT Academy, έτσι όπως το διαβάσαμε στο Yahoo! Eurosport και βγάλε συμπεράσματα ο ίδιος! Κατ’ αρχάς, για να ξέρεις περί τίνος πρόκειται, το GT Academy είναι ένας θεσμός μέσω του οποίου, οδηγοί του ψηφιακού κόσμου αποκτούν τη δυνατότητα να συναγωνιστούν στον πραγματικό. Στο παρελθόν μάλιστα έχουν «ξεπεταχτεί» απ’ αυτό σπουδαίοι οδηγοί όπως ο Λούκας Ορντόνεζ και ο Ζορντάν Τρεζόν –αμφότεροι έχουν συμμετάσχει στις 24 ώρες του Λε Μαν!

    Πέρυσι, στο GT Academy έλαμψε το άστρο του Γιαν Μάρντενμπορο ο οποίος φέτος βρήκε συμβόλαιο στην κατηγορία pro-am (ένας επαγγελματίας οδηγός τρέχει στην ίδια ομάδα με έναν ερασιτέχνη) του βρετανικού GT3. Έλα που όμως ο Μάρντενμπορο όχι απλά ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις αλλά αποδείχθηκε καλύτερος πολλών επαγγελματιών οδηγών με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της διοργάνωσης να απαγορεύσουν στο GT Academy να τους…ξαναστείλει οδηγούς!

    «Το ταλέντο αυτών των οδηγών δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας περί έλλειψης εμπειρίας και ως εκ τούτου δεν θα ‘ταν δίκαιο να τους τοποθετήσουμε στην κατηγορία pro-am του βρετανικού GT3», είπε ο Μπέντζαμιν Φρασανόβιτσι, επικεφαλής της σειράς, μιλώντας στοGT Planet.

    Άντε, και με τα driving games της επόμενης γενιάς, οι παίκτες θα ‘ναι έτοιμοι κατ’ ευθείαν για τη Φόρμουλα 1!

     

    Πηγή: gameslife

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles