17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «Παίζεται» η συμμετοχή του Arbeloa στην πρεμιέρα

    Δεν είναι μόνο οι Ιταλοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα εν όψει του πρώτου αγώνα τους στο Euro 2012 (βλ. Andrea Barzagli, Christian Maggio και Mario Balotelli).

    Το ίδιο συμβαίνει και με τους αντιπάλους τους, τους Ισπανούς στους οποίους, ο Vicente Del Bosque θα στερηθεί των υπηρεσιών των Alvaro Arbeloa και Jesus Navas. Ο δεξιός μπακ της Real τέθηκε νοκ-άουτ στη χθεσινή προπόνηση των Ισπανών και μένει να αποσαφηνιστεί το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Όσο για τον φορ της Sevilla, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί του χέρι και υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να ξεκαθαριστεί ο τραυματισμός του.

    Ευχάριστα νέα πάντως ήρθαν από το «μέτωπο» του Cesc Fabregas o οποίος δείχνει να ξεπερνά πλήρως το πρόβλημα που είχε στη γάμπα αφού επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

    Να θυμίσουμε πως οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε αλλαγές ανάγκης στις συνθέσεις τους μέχρι και 24 ώρες πριν το πρώτο τους παιχνίδι στο τουρνουά –και εφ’ όσον πείσουν την UEFA πως ο παίκτης που αντικαθίσταται δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να αγωνιστεί στο Euro 2012.

    Πηγή: BBC

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles