23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Παίζοντας Tetris σε ένα… κτίριο

    Η παιχνιδιάρικη διάθεση μάς αρέσει πάντα, οπότε χαιρόμαστε όταν διαβάζουμε νέα σαν αυτό που ακολουθεί. Τις προηγούμενες ημέρες, λοιπόν, φοιτητές του MIT πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό “hacking” σε ένα κτίριο της πανεπιστημιούπολης, το οποίο μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά παίζοντας σε αυτό… Tetris.


    Το video είναι εντυπωσιακό, δείχνοντας τους μαθητές να παίζουν το κλασικό game στο Green Building (κτίριο 54) την Παρασκευή το βράδυ. Ο καθένας μπορούσε να παίξει Tetris live με έναν μικρό controller και σε επίπεδα με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας, με το δημοφιλές παιχνίδι να προβάλλεται στο κτίριο. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, προβαλλόταν μάλιστα τα γράμματα της λέξης “Tetris” στο κτίριο, πριν τα τουβλάκια αρχίσουν να πέφτουν θυμίζοντας σε όλους τους συμμετέχοντες τα παιδικά τους χρόνια.

    Κάτι παρόμοιο, πάντως, όπως διαβάζουμε στο Διαδίκτυο, είχε ξαναγίνει το 2000 στο Brown University, αλλά και το 1995 στο πανεπιστήμιο Delft στην Ολλανδία. Όπως και να έχει, πρόκειται για μία ιδέα που πάντα εντυπωσιάζει, οπότε δείτε το σχετικό video.

    Πηγές: MashableMSN

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles