16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πάμε στο Λονδίνο να ψάξουμε γι αυγά;

    Ένα πολύ ωραίο και high tech κυνήγι θησαυρού γίνεται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο. Ο γνωστός οίκος Faberge, που κάποτε κατασκεύαζε τα περίφημα αυγά-κοσμήματα για τους Τσάρους της Ρωσίας και συνεχίζει φυσικά για τους φανατικούς συλλέκτες, οργανώνει ένα κυνήγι αυγού με σκοπό να μαζέψει χρήματα για δύο κοινωφελή ιδρύματα που ασχολούνται με την φροντίδα παιδιών.

    Περισσότερα από 200 φιλοτεχνημένα αυγά, έχουν τοποθετηθεί στη Βρετανική πρωτεύουσα και ο στόχος είναι ο εξής: κατεβάζοντας τους χάρτες από το Big Egg Hunt, μπορεί κάποιος να ψάξει για τα αυγά σε όλη την πόλη. Κάθε φορά που βρίσκει ένα αυγό, θα βρει και μία λέξη πάνω του. Στέλνοντας SMS σε έναν αριθμό, παίρνει αυτόματα μέρος στην κλήρωση για ένα συλλεκτικό χειροποίητο αυγό Faberge, αξίας 100.000 λιρών, φτιαγμένο από χρυσό 18 καρατίων και 16 πολύτιμους λίθους. Αν βρει και τα 200 αυγά, μπαίνει στην κληρωτίδα 200 φορές.

    The Fabergé Big Egg Hunt from we are fallon on Vimeo.

    Επίσης, κάθε χρήστης που βρίσκει ένα αυγό, μπορεί να σκανάρει το QR Code που βρίσκεται πάνω του και να φτιάξει στο προφίλ του στο facebook τη δική του συλλογή από αυγά που βρήκε κατά τη διάρκεια αυτού του διασκεδαστικού παιχνιδιού.

    Τα αυγά που είναι διάσπαρτα μέσα στην πόλη, έχουν φιλοτεχνηθεί τόσο από τον οίκο Faberge, όσο και από πολλούς διάσημους και όχι τόσο διάσημους καλλιτέχνες. Το κάθε ένα είναι μοναδικό και πρωτότυπο. Υπάρχει όμως ένα, πιο μοναδικό από τα άλλα. Ο Wally είναι ένα αυγό που κινείται. Έτσι, μέσα στις επόμενες μέρες εμφανίζεται σε διάφορα μέρη της πόλης. Για να το εντοπίσει κάποιος, θα πρέπει να λύσει τους γρίφους που βρίσκονται στο Facebook page της διοργάνωσης και μετά να τρέξει να τον βρει και να τον φωτογραφήσει. Κάθε ένας που βρίσκει το κινούμενο αυγό, μπορεί να κερδίσει ξεχωριστά δώρα, αλλά και εξασφαλίζει διπλή συμμετοχή για την κλήρωση του χρυσού αυγού Faberge.

    Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να πάτε στο Λονδίνο, απολαύστε τις φωτογραφίες που βρήκαμε από το αγαπημένο Kuriositas και έχουν ανεβάσει χρήστες στο Flickr. Δεν είναι και τα 200 αυγά, αλλά σίγουρα είναι από τα καλύτερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles