20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πάμφθηνο app εξασφαλίζει καλύτερα spatial videos από την κάμερα των iPhone

    Ένα νέο iOS app, που κοστίζει περίπου 3 δολάρια, μπορεί τώρα να προσφέρει spatial videos υψηλότερης ανάλυσης από τη native camera εφαρμογή της Apple. Το Spatialify είναι διαθέσιμο στο App Store, επιτρέποντας στους χρήστες iPhone 15 Pro να καταγράψουν 3D videos για το Apple Vision Pro –είτε 1080p στα 60fps ή 4K στα 30fps — με HDR.

    Το Spatialify κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος και αποτελεί ένα εργαλείο για τη μετατροπή spatial videos της Apple (μορφή HEVC) για αναπαραγωγή σε VR headsets που δεν ανήκουν στην Apple, όπως το Meta Quest 3. Tech experts επιβεβαίωσαν ότι το Spatialify παράγει αρχεία σε 4K / 30fps όταν ρυθμιστεί ανάλογα και επαλήθευσαν ότι τα videos του Spatialify φαίνονται πολύ πιο ευκρινή στο Vision Pro από αυτά που τραβήχτηκαν με την εφαρμογή κάμερας της Apple. Το HDR κάνει επίσης τον φωτισμό των videos να φαίνεται πιο ρεαλιστικός. Σίγουρα, είναι μια καλή δυνατότητα για 3 δολάρια.

    Είναι κάπως περίεργο το γεγονός ότι η Apple… σαμποτάρει την εφαρμογή κάμερας να εκμεταλλευτεί τις πλήρεις δυνατότητες hardware των iPhone 15 Pro και Pro Max, αλλά δεν είναι και ανήκουστο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles