23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    WWDC 2024: Τι αναμένεται να παρουσιάσει η Apple

    Πριν από μερικές ώρες, η Apple ανακοίνωσε ότι το 35ο ετήσιο Worldwide Developers Conference (WWDC) θα πραγματοποιηθεί από τις 10 μέχρι τις 14 Ιουνίου.

    Το WWDC 2024 παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Όπως συμβαίνει παραδοσιακά, αναμένεται να εστιάσει στο software, επομένως, στο επίκεντρο θα βρεθεί η εξέλιξη της Apple στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης, σύμφωνα με αναφορές από το MacRumors, αναμένεται να παρουσιαστεί μια σουίτα επερχόμενων ενημερώσεων λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των iOS 18, iPadOS 18, tvOS 18, macOS 15 και watchOS 11. Είναι επίσης πιθανό να αποκαλυφθεί το επόμενο λειτουργικό σύστημα για το πρόσφατο Apple Vision Pro headset, το visionOS 2.

    Επιπλέον, περιμένουμε να γίνουν ανακοινώσεις για νέο hardware. Παρόλο που η εκδήλωση συνδέεται κυρίως με το λογισμικό, πέρυσι είχαμε πλήθος ανακοινώσεων προϊόντων, από τα προαναφερθέντα Vision Pro έως το 15ιντσών M2 MacBook Air. Το Mac Mini απουσίαζε από τις πρόσφατες ανακοινώσεις προϊόντων, οπότε ίσως η εταιρεία ανακοινώσει μια ενημέρωση βασισμένη στο M3.

    Όσον αφορά το νέο λογισμικό, υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με το iOS 18. Έχει αναφερθεί ότι η Apple μπορεί να ενσωματώσει το Google Gemini AI με τη Siri και διάφορες εφαρμογές iPhone. Επίσης, έχει αναφερθεί ότι το λογισμικό για smartphone θα επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν εφαρμογές οπουδήποτε στο πλέγμα της αρχικής οθόνης και θα προσφέρει υποστήριξη RCS στην εφαρμογή Μηνύματα.

    Το WWDC 2024 θα είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στην εφαρμογή Apple Developer, στο website της Apple και στο YouTube. Αναμένουμε τα νεότερα…

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles