15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Panasonic: Επαναλανσάρει δυναμικά τις φωτογραφικές μηχανές LUMIX G

    Η Panasonic επαναλανσάρει δυναμικά τις φωτογραφικές μηχανές LUMIX G και προβάλλει τα οφέλη των DSLM φωτογραφικών μηχανών έναντι των DSLR, εστιάζοντας στις μοναδικές λειτουργίες των LUMIX G. Με διπλό σύστημα σταθεροποίησης, γρήγορη αυτόματη εστίαση, ελαφρύ σώμα και αθόρυβη λειτουργία, οι LUMIX G αντιπροσωπεύουν την κορυφή στο 6Κ Photo και το 4Κ Video.

    LUMIX_Generation_Freedom_Lifestyle_Images_Bikes-P1

    Η καμπάνια επικοινωνίας πλαισιώνεται από τηλεοπτικό σποτ, dedicated webpage, OOH διαφημιστικό για τους κινηματογράφους, ραδιόφωνο, έντυπη καταχώρηση καθώς και στοχευμένες digital/social media καμπάνιες σε συνεργασία με τη Socialab.

    lumix

    Η κυρία Μαρία Λουίζα Βαφειαδάκη, Marketing & Communications Manager της Intertech και ο κύριος Γιώργος Μαρνελάκης, Product & Sales Manager Digital Imaging της Intertech και Πρόεδρος του ΣΕΚΑΦ δήλωσαν:

    “Είναι μεγάλη μας χαρά να παρουσιάζουμε τη νέα μας διαφημιστική καμπάνια με slogan «Lumix Generation Freedom». Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης στον χώρο του Imaging, η Panasonic συνεχίζει να κατασκευάζει φωτογραφικές μηχανές τύπου micro four-thirds κορυφαίας ποιότητας φέρνοντας τη νέα γενιά, ερασιτέχνες και λάτρεις της φωτογραφίας, ακόμα πιο κοντά στη δημιουργική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση”.

    Athens- G9- Christina Kalligianni

    Βρείτε τη δική σας LUMIX G εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles