17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Panasonic EZ240: Τα πλήκτρα στο προσκήνιο!

    Την ποιοτική πρόταση της Panasonic αποτελεί τo EZ240, που επαναφέρει τα πλήκτρα στο προσκήνιο και πρωταγωνιστεί τους τελευταίους μήνες στην κυπριακή αγορά στην budget-friendly κατηγορία.

    panasonic-ez340-2

    Η συσκευή, ξεχωρίζει για τον άριστο σχεδιασμό που προσφέρει μοναδικό look, αλλά διευκολύνει και το κράτημα κατά την χρήση της. Η entry-level πρόταση της Panasonic για τους «φανατικούς» των συσκευών με πληκτρολόγιο, διαθέτει άνετη οθόνη για εύκολη αναζήτηση 1.4 ιντσών ανάλυσης 240×320 pixels, πίσω κάμερα στα 1.3MP, για φωτογραφίες στην εκδρομή, στη βόλτα με τους φίλους ή στη δουλειά με τους συναδέλφους, ασύρματη επικοινωνία Bluetooth που σας επιτρέπει την μεταφορά αρχείων γρήγορα, ασύρματα και δωρεάν, είτε για να ανταλλάξετε φωτογραφίες κι αρχεία με φίλους, είτε για να εξοικονομήσετε αποθηκευτικό χώρο.

    panasonic-ez340-1

    Είναι dual Sim (Μία κάρτα για δουλειά & μία για την προσωπική σας ζωή), υποστηρίζει 16GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο μέσω κάρτας microSD, και μπαταρία ιόντων Λιθίου χωρητικότητας 1200mah για να έχετε πολλές ώρες συνεχόμενου χρόνου ομιλίας, χωρίς να χρειάζεται να φορτίζετε την συσκευή σας κάθε μέρα. Η συσκευή διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ραδιόφωνο, για να συντονιστείτε στον αγαπημένο σας σταθμό στα FM, να βάλετε τα ακουστικά και να ακούσετε λεπτό προς λεπτό, την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της αγαπημένης σας ομάδας ή να σιγοψιθυρίσετε τραγούδια ανά πάσα στιγμή.

    To Panasonic EZ240 διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία Global Sat (Cyprus) Ltd.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles