11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Panasonic Lumix GF6. Νέα εντυπωσιακή Micro Four Thirds με NFC και Wi-Fi

    panasonic-lumix-gf6

    H Lumix DMC-GF6 είναι μία νέα προσθήκη από την Panasonic στην entry level σειρά “GF” των Micro Four Thirds φωτογραφικών μηχανών της, με σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο GF5.

    Κορυφαίες αλλαγές η υποστήριξη Wi-Fi και NFC, που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας σαν ένα remote shutter για τη συσκευή ή να κατεβάσετε φωτογραφίες σ’ αυτό κατευθείαν από την κάμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η GF6 είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμο φακό της Panasonic που υποστηρίζει NFC.

    Επιπλέον, διαθέτει βελτιωμένο αισθητήρα 16MPixels με ένα νέο Venus Engine image processor, που, σύμφωνα με την εταιρεία, μειώνει το θόρυβο σε φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς και προσφέρει καλύτερη αυτόματη εστίαση σε αυτές τις συνθήκες.

    Διαθέτει, επίσης, οθόνη 3 ιντσών που περιστρέφεται προς τα πάνω κατά 180 μοίρες, ώστε να μπορείτε να φωτογραφίζετε ακόμη και τον εαυτό σας, καθώς και ένα νέο μοχλό zoom. Σε υπόλοιπα χαρακτηριστικά, κρατήστε τη λήψη video 1080/60i full-HD AVCHD, ISO έως 25.600, λήψη φωτογραφιών σε JPEG και RAW και χρόνο εκκίνησης 0,5 δευτερόλεπτα.

    Θα είναι διαθέσιμη σε λευκό, μαύρο, καφέ και κόκκινο χρώμα, χωρίς η Panasonic να έχει ανακοινώσει προς το παρόν λεπτομέρειες για τη διάθεσή της ή την τιμή της (υπολογίζεται ότι θα κοστίζει κάτι παραπάνω από 500 ευρώ με ένα 14-42mm kit lens).

    panasonic-gf6

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles