18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Να ένας λόγος να μετακομίσεις στην Ιαπωνία: το Panasonic Eluga P-03E, στις 4,7” με air gestures

    Μπορεί η Panasonic να μην δημιουργεί τους πηχυαίους τίτλους των Κορεατών ή των Ταϊβανέζων, αλλά όταν βγαίνει ένα καινούριο Eluga, είναι είδηση. Ειδικά όταν μαθαίνεις τις λεπτομέρειες και βλέπεις και τις φωτογραφίες του.

    Η Panasonic λοιπόν ανακοίνωσε το νέο smartphone της σειράς Eluga, το P-03E, στις 4,7 ίντσες, με την οθόνη να έχει Full HD ανάλυση και ένα τετραπύρηνο Snapdragon χρονισμένο στα 1,7 GHz.

    Panasonic Eluga p-03E

    Η συσκευή έχει πάχος 10,9 χιλιοστά και η RAM της είναι στα 2GB, μαζί με 32 GB ROM διαθέσιμα για να κατεβάσουν οι χρήστες οτιδήποτε θέλουν. Η βασική, οπίσθια κάμερα είναι στα 13.4 megapixel, ενώ η πρόσθια, για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, είναι στα 1,3. Το βάρος του είναι στα 146 γραμμάρια και η μπαταρία του στα 2600mAh.

    Πέρα από το γεγονός ότι εντυπωσιάζει το design του και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το νέο Eluga P-03E διαθέτει την λειτουργία Air Gestures, όπως και το Samsung Galaxy S4, δηλαδή, αντιλαμβάνεται τα swipes που θέλει να πραγματοποιήσει ο χρήστης, πριν καν αγγίξει την οθόνη. Αυτό το κατορθώνει με την οθόνη η οποία αντιλαμβάνεται τα αγγίγματα σε απόσταση 15mm από την επιφάνειά της.

    Η Panasonic με το Eluga P-03E, θέλει να κάνει πιο εύκολη τη χρήση του τηλεφώνου με το ένα χέρι, ενώ, μέχρι και το εικονικό πληκτρολόγιο της συσκευής προσαρμόζεται σε διάφορα μεγέθη για να εξυπηρετεί χρήστες με μικρά χέρια.

    Εντυπωσιαστήκατε; Καλώς. Φρεσκάρετε τώρα και τα Ιαπωνικά σας για να δείτε το παρακάτω βίντεο. Δυστυχώς για εμάς, το Eluga P-03E κυκλοφορεί μόνο για το δίκτυο της NTT Docomo στην Ιαπωνία. Κλαψ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles