16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    PancakeBot. 3D printed πρωινό με… τηγανίτες!

    Μία από τις πιο παραδοσιακές και αγαπημένες συνήθειες των αμερικανών και των trendy νεοελλήνων, δεν είναι άλλη από το να συνοδεύουν πάντοτε το πρωινό τους, με γευστικότατες… τηγανίτες! Για να φτιάξει βέβαια κανείς τηγανίτες (ή pancakes όπως λένε και οι αμερικανοτραφείς), απαιτούνται λίγα και φτηνά υλικά, αλλά και ελάχιστος χρόνος, καθώς με το που πέσει το μείγμα στο τηγάνι, το πολύ μέσα σε ένα πεντάλεπτο, οι λαχταριστές τηγανίτες βρίσκονται στο πιάτο.

    pancakebot_1

    Ωστόσο, η σύγχρονη 3D printed τεχνολογία, σας βγάζει ακόμη και από αυτόν τον ελάχιστο κόπο, καθώς το PancakeBot μπορεί να φτιάξει τις πρώτες 3D printed… τηγανίτες! Η λειτουργία του PancakeΒot,  δεν εμφανίζει μεγάλες διαφοροποιήσεις από οποιοδήποτε 3D printer, μόνο που αντί να ψεκάζει πλαστικό και άλλου είδους υλικά, το PancakeBot ψεκάζει το μείγμα από τηγανίτες μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο δοχείο. Όπως συμβαίνει με όλους τους 3D printers, έτσι και στην  περίπτωση του PancakeBot, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα δημιουργίας των δικών του πρωτότυπων τρισδιάστατων σχεδίων.

    PancakeBot_2

    Αν και το project PancakeBot βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό στη διεύθυνση: http://pancakebot.com/index.html. Επίσης, οι εμπνευστές του έχουν δημοσιεύσει ελεύθερα τα σχέδια του, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να δημιουργήσει το δικό του PancakeBot! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από τις δυνατότητες του PancakeBot…

    https://www.youtube.com/watch?v=BEJZDng1UBs

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles