15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πανεύκολη και φθηνότερη… η αντικατάσταση της οθόνης των iPhone 14

    Ο πλήρης εσωτερικός επανασχεδιασμός που εφάρμοσε η Apple στο iPhone 14 κατέστησε πολύ πιο εύκολη την πρόσβαση στα ξεχωριστά εξαρτήματα της συσκευής, με αποτέλεσμα η αποκατάσταση και επισκευή ορισμένων μερών (όπως για παράδειγμα η αντικατάσταση μιας σπασμένης οθόνης) να καθίσταται εξαιρετικά πιο εύκολη.

    Πιο συγκεκριμένα, αν κάποιος θέλει να αλλάξει την οθόνη σε iPhone 14, η επισκευή δεν θα είναι πλέον τόσο ακριβή, καθώς λόγω του design η οθόνη, διαχωρίζεται από τα υπόλοιπα εσωτερικά εξαρτήματα, κάνοντας την επισκευή μια εύκολη υπόθεση.

    Αφού θερμανθεί και ανοίξει η οθόνη, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να αφαιρέσει τα cable connectors και να αλλάξει το panel αν έχει σπάσει. Επιπλέον, η επίσκευή από πίσω είναι ακόμη πιο εύκολη, καθώς αμέσως αποκαλύπτεται η μπαταρία.

    Αντί δηλαδή, ένα σπασμένο πίσω μέρος να εμπίπτει στη κατηγορία Other των επισκευών της Apple που κοστίζουν συνήθως ακριβά, η επισκευή ενός σπασμένου οπίσθιου μέρους της συσκευής θα κοστίσει στους χρήστες γύρω στα 169 δολάρια.

    Καταληκτικά, η Apple έχει πλέον σημαντικά χαμηλότερες τιμές για επισκευές των εν λόγω iPhone και μια νέα κατηγορία που την ονομάζει Back glass damage, με τις πιο φθηνές επισκευές που υπήρξαν μέχρι σήμερα για συσκευές iPhone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles