22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τρελός πανικός για την Samsung Galaxy S6 Iron Man edition!

    Πριν από μερικές ημέρες είχαμε αναφερθεί στην ειδική συλλεκτική “Iron Man” edition του Samsung Galaxy S6, η οποία θα χάριζε στη ναυαρχίδα της Samsung μία εσάνς από το superhero σύμπαν της Marvel. H συγκεκριμένη ειδική έκδοση κυκλοφόρησε μόνο στη Νοτια Κορέα, στη Κίνα και στο Hong Kong και (ειδικότερα στη Κίνα) προκάλεσε πανζουρλισμό!

    Iron-Man-Galaxy-S6-Edge
    Μετά λοιπόν την πώληση μίας Iron Man S6 Edition στο eBay με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 35.000 δολαρίων, ήρθε μία ακόμη δημοπρασία από το κινεζικό JD.com, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς έφτασε (κρατηθείτε!) στα 91.638$! Ενδεικτικό είναι ότι υπήρξαν 92.429 bids για τη συσκευή, η οποία ουσιαστικά πωλήθηκε περίπου 90 φορές περισσότερο από την αρχική της αξία (1.079 δολάρια). Η συγκεκριμένη έκδοση βέβαια που δόθηκε από το JD.com είχε κάτι το ιδιαίτερο, καθώς στο serial number της έγραφε τον αριθμό 66, ο οποίος για τους κινέζους ουσιαστικά σημαίνει “διπλή τύχη” (το 6 συμβολίζει την τύχη)! Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που επιχείρησαν να την αγοράσουν τόσοι πολλοί καταναλωτές. Η Iron Man edition δεν προσφέρει τίποτα φρέσκο και διαφορετικό στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά το χρώμα φυσικά ακολουθεί τα χρώματα του Iron Man, ενώ επιπλέον στην πολυτελή συσκευασία περιλαμβάνεται ένας ασύρματος φορτιστής που αποτελεί μία μικρογραφία του Arc Reactor του αγαπημένου ήρωα της Marvel!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles