15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πανικός! Οι hackers της DeadSec κάνουν φύλλο και φτερό την Ubisoft!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα DeadSec μπορεί να χακάρει σχεδόν τα… πάντα στον πλανήτη, για αυτό και αυτή τη φορά δεν την γλίτωσαν ούτε τα games της Ubisoft που φιλοξενούνται στο digital store της! Εάν λοιπόν περάσατε μια βόλτα από το store της Ubisoft θα διαπιστώσετε ότι οι DeadSec έχουν βάλει το… χεράκι τους και έτσι για παράδειγμα αντί για τον Ezio στο Assassin’s Creed εμφανίζεται η γνωστή… γουρουνοκεφαλή που ως γνωστόν αποτελεί το «σήμα κατατεθέν». Αν και οι υπεύθυνοι της Ubisoft έχουν απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές του Λονδίνου, στην Interpol, στον Judge Dredd και στον Robocop, μάλλον πολύ δύσκολα θα βγάλουν άκρη, καθώς η γνωστή ομάδα από hackers ξέρει να φυλάγεται από τις κακοτοπιές…

    Φυσικά, όλα τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και δεν αποτελούν παρά έναν ιδιαιτέρως έξυπνο τρόπο για το προμοτάρισμα του Watch Dogs: Legion, το οποίο κυκλοφορεί στις 29 Οκτωβρίου για όλα τα current-gen συστήματα (PC, Xbox One και PlayStation 4) και για τις next-gen κονσόλες στις 10/11 (Xbox Series X/S) και στις 19/11 (PlayStation 5). Assassin’s Creed Odyssey, Rainbow Six Siege, Far Cry 5, Trials Rising κ.ά, είναι τα games που έχουν δεχθεί την «περιποίηση» της ομάδας των περιβόητων hackers και αν μη τι άλλο δεν μπορούμε να πούμε πως οι άνθρωποι της Ubisoft έχουν φαντασία, μπόλικο χιούμορ και ευρηματικότητα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles