15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πανικός! Samsung Galaxy Note 2 πιάνει φωτιά… εν πτήσει!

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Samsung δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ καλά, καθώς οι περιπτώσεις με τα φλεγόμενα Galaxy Note 7 αποτέλεσαν ένα ισχυρό πλήγμα στην αξιοπιστία της, τραυματίζοντας σε μεγάλο βαθμό το image της. Από ότι φαίνεται όμως η “κατάρα” τον Note ξαναχτύπησε, καθώς όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, ένα αρκετά παλιό Galaxy Note 2 άρχισε να βγάζει καπνό και σπίθες την ώρα που ένα αεροπλάνο της Ινδικής IndiGo εκτελούσε το δρομολόγιο από το Τσεννάι της Ινδίας στην Σιγκαπούρη!

    galaxy-note-2-hero

    Οι υπεύθυνοι της πτήσης εντόπισαν καπνό στο σημείο τοποθέτησης αποσκευών και αμέσως σήμαναν συναγερμό. Από ότι φαίνεται αιτία της μίνι-πυρκαγιάς που ξέσπασε ήταν ένα Galaxy Note 2, το οποίο βρισκόταν στην αποσκευή ενός επιβάτη. Οι αεροσυνοδοί κατάφεραν να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά με τη χρήση ενός πυροσβεστήρα και το αεροπλάνο της IndiGo προσγειώθηκε με ασφάλεια στον προορισμό του. Σύμφωνα με έναν υπεύθυνο της Samsung, αυτή τη στιγμή η κορεατική εταιρεία ερευνά τους λόγους που συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις. Φυσικά, η “ανάφλεξη” του Galaxy Note 2 δεν θα πρέπει να συγχέεται με τα περιστατικά του Note 7, ωστόσο το εν λόγω συμβάν μονό κακό μπορεί να κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή στο image της Samsung, η οποία τρέχει και δεν φτάνει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles