18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Πάνω από 10 εκατ. αντίτυπα πούλησε το Marvel’s Spider-Man 2

    Η Sony Interactive Entertainment και η Insomniac Games ανακοίνωσαν ότι το Marvel’s Spider-Man 2 πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2024. Σημειώνεται ότι τα 5 εκατομμύρια αντίτυπα πουλήθηκαν έως τις 30 Οκτωβρίου 2023 και τα 2,5 εκατομμύρια τις πρώτες 24 ώρες από την έναρξη της κυκλοφορίας.

    Δεν έχετε παίξει το Marvel’s Spider-Man 2;

    Εννέα μήνες μετά τα γεγονότα του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, βρίσκουμε το Miles να εξακολουθεί να ζητά τη βοήθεια του Peter, αλλά όταν εμφανίζεται ο μυστηριώδης συμβιωτής, οι σχέσεις του Peter και του Miles δοκιμάζονται», αναφέρει η περιγραφή του video game. Ο Peter αρχίζει να αλλάζει καθώς αποκτά συμβιωτικές δυνάμεις και ο Miles, η Mary Jane, ο Harry και η υπόλοιπη ομάδα φίλων πρέπει να βοηθήσουν τον Peter, αντιμετωπίζοντας επίσης τις επικείμενες απειλές από μια ομάδα κακών όπως οι Kraven, Lizard, Sandman και Venom.

    Το Marvel’s Spider-Man 2 αποτελεί sequel του Marvel’s Spider-Man του 2018 και του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales του 2020.

    Διαβάστε επίσης:

    Παράθυρο κυκλοφορίας για το Assassin’s Creed Red – Τι αποκάλυψε η Ubisoft

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles