18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πάνω από 20 κορεάτικες παραγωγές έρχονται το 2022 στο Netflix

    Τα τελευταία χρόνια, οι κορεάτικες ταινίες και σειρές έχουν αυξήσει αισθητά τη δημοτικότητά τους, με αποτέλεσμα το Netflix να επενδύει όλο και περισσότερο σε ανάλογα προγράμματα.

    Η επιτυχία του Squid Game είναι αντιπροσωπευτική της τάσης που διαμορφώνεται, ενώ μεγάλη αποδοχή είχε και η σειρά Hellbound που ακολούθησε. Στο πλαίσιο αυτό, το Netflix ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2022 θα διπλασιάσει το κορεάτικο περιεχόμενο του, αναφέροντας πως φέτος θα δούμε πάνω από 25 projects, που αφορούν κορεάτικες σειρές και ταινίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χρονιά που μας πέρασε ο “κολοσσός” του streaming ξόδεψε πάνω από 500.000.000 δολάρια σε κορεάτικο περιεχόμενο. Φέτος τα χρήματα θα είναι σίγουρα περισσότερα.

    Ο αντιπρόεδρος περιεχομένου του Netflix, Don Kang, ανέφερε:

    “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με Κορεάτες storytellers για να φέρουμε το “K-Wave” στα ύψη”.

    Διαβάστε επίσης:

    Ταινία η ζωή της Madonna! Ποια ονόματα ακούγονται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles