24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πάνω από μισό δισεκατομμύριο το budget του Destiny!

    Ο Μπόμπι Κότικ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Activision μίλησε για το Destiny, τον τίτλο που αναπτύσσει εδώ και χρόνια η Bungie. Τι είπε; Βασικά στο budget του αναφέρθηκε που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αφού κοντεύει να φτάσει το μισό δισ. δολάρια –ναι, καλά διάβασες, $500.000.000!

    destiny

    «Όταν επενδύσεις $500 εκατ. δεν μπορείς να το κάνεις βασιζόμενος στη σειρά ενός άλλου. Το στοίχημα έχει μεγαλώσει για εμάς πλέον», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της εταιρείας.

    Οι αναλυτές βέβαια δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το εγχείρημα της Activision αφού για να φέρει στην εταιρεία τα χρήματα που δαπάνησε γι’ αυτό, υπολογίζουν πως το Destiny θα πρέπει να πουλήσει 15-16 εκατ. αντίτυπα. Ενδεικτικά πάντως, ο αναλυτής Αρβίντ Μπάτια της Sterne Agee, υποστήριξε πως μία ρεαλιστική πρόβλεψη για το Destiny θα ήταν στα 8 εκατ. αντίτυπα, προσθέτοντας: «Είναι πονοκέφαλος. Για μία καινούρια IP είναι δύσκολο [σ.σ. να καταφέρει κάτι περισσότερο] αλλά θα μπορούσε να αναδειχθεί και σε έκπληξη».

    Όπως πολύ σωστά επισημαίνει το VG247, το Grand Theft Auto V που κόστισε περί τα $250 εκατ. μέχρι τον Φεβρουάριο είχε πουλήσει περίπου 32,5 εκατ. αντίτυπα.

    Η beta του Destiny ξεκινά τον Ιούλιο και τότε θα δούμε αν όντως το παιχνίδι μπορεί να γίνει «το επόμενο franchise του δισεκατομμυρίου», όπως το ονειρεύεται ο Κότικ…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles