21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Παπαδόπουλος: Να προσέξουμε την κούραση

    Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μιλώντας μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας με την Αρμενία την Πέμπτη. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού και στυλοβάτης της ελληνικής άμυνας αναφέρθηκε στο παιχνίδι που μόλις είχε τελειώσει και τους λόγους για τους οποίους η Εθνική δεν «έλαμψε» στον αγωνιστικό χώρο.

    «Η ομάδα σήμερα ήταν καλύτερη από το προηγούμενο ματς, βγάλαμε κάποιους αυτοματισμούς και αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η ομαδική δουλειά και η ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Θέλουμε να δείξουμε θέαμα για τον κόσμο, γιατί αυτό έχουμε ανάγκη και σαν χώρα. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες, αλλά εμείς θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μέτριο, έπαιξε ρόλο και η κούραση, κάτι που πρέπει να προσέξουμε», ήταν το σχόλιο του Παπαδόπουλου.

    Όσο για το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στην Πολωνία, ο Παπαδόπουλος είπε: «Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι με την Πολωνία. Έχουμε δείξει πως διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, αλλά εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

    Πηγή: NovaΣΠΟΡ FM 94,6

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles