15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγάλος Διαγωνισμός: Παρακολούθησε μαζί μας την ανακοίνωση του νέου iPad και κέρδισε μεγάλα δώρα

    Παρακολούθησε εδώ το θέμα του live blogging για την παρουσίαση του νέου iPad

    Όλα είναι έτοιμα για την παρουσίαση του νέου iPad την Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 στις 20:00. Οι φήμες έχουν οργιάσει για το τι ακριβώς πρόκειται να ανακοινώσει ο Tim Cook, ακόμη και για το αν το όνομα της συσκευής θα είναι iPad 3 ή iPad HD, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το digitallife.gr θα σε ενημερώνει σε πρώτο χρόνο για όλες τις λεπτομέρειες της νέας ταμπλέτας και όσων νέων δείξει η Apple, στη δεύτερη μεγάλη παρουσίαση στη μετά Steve Jobs εποχή.

    Την Τετάρτη λοιπόν, ώρα 20:00 Ελλάδος, ο Άγγελος Σφακιανάκης, η Χριστίνα Κιτσάτη και η Νίκη Λυμπέρη σε ένα παράλληλο live blogging θα σου μεταφέρουν το κλίμα και τις πληροφορίες για τη νέα συσκευή της Apple που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

    Παρακολούθησε το live blogging του digitallife.gr, μάθε τις λεπτομέρειες για το νέο iPad και κέρδισε μεγάλα δώρα! Άφησε το σχόλιό σου κάτω από το post που θα βλέπεις το live blogging από τις 19:30 και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις:

    • 1 ασύρματο ηχείο JBL On Tour XTB προσφορά της Wavemotion
    • 2 ασύρματους δίσκους Wi-Drive 16GB προσφορά από την Kingston
    • 1 θήκη στήριξης για iPad Dicota PadBook προσφορά της Wavemotion
    • 5 θήκες για iPad προσφορά του e-shop bataria.gr
    • 5 θήκες σιλικόνης για iPhone 4 προσφορά του e-shop bataria.gr

    O διαγωνισμός διαρκεί για την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 από τις 19:30 έως τα μεσάνυχτα. Οι τυχεροί που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθούν άμεσα με σχετικό post στο digitallife.gr

    (Η δυνατότητα τοποθέτησης σχολίων για τη συμμετοχή του διαγωνισμού θα ενεργοποιηθεί στις 19:30 ακριβώς σήμερα το απόγευμα στο θέμα του live blogging για το νέο iPad …)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles