20.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Παραμιλούν τα social media! Viral το κουτάβι που γεννήθηκε με πράσινη γούνα

    Ένα αξιολάτρευτο κουτάβι Golden retriever, που γεννήθηκε τον περασμένο μήνα, έγινε viral στα social media, εξαιτίας της σπάνιας πράσινης γούνας του.

    Το 6 εβδομάδων σκυλάκι, που ονομάζεται Shamrock (Τριφύλλι), είδε για πρώτη φορά τον κόσμο στην Pensacola της Φλόριντα στις 3 Μαρτίου. Η «τυχερή» πράσινη γούνα του πιθανότατα είναι αποτέλεσμα της χολής στη μήτρα της μητέρας του, σύμφωνα με την 59χρονη ιδιοκτήτριά του Carole DeBruler.

    «Την τρίψαμε και το πράσινο απλά δεν βγήκε», δήλωσε η DeBruler. «Ήμασταν κάπως σοκαρισμένοι». Η DeBruler, η οποία εκτρέφει σκύλους στο Golden Treasures Kennel, δημοσίευσε ένα viral βίντεο στο Tiktok, κάνοντας εκατομμύρια θεατές να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

    @living_the_golden_life She is healthy and happy! #fypviraltiktok🖤シ゚☆♡viral #fypシ #pet #puppylove #shamrock #greenpuppy #itsnoteasybeinggreen #green #goldenretriever ♬ Irish Jig – Irish Pub Society

    Το βίντεο με το πράσινο σκυλάκι έχει έκτοτε συγκεντρώσει περισσότερες από 6,8 εκατομμύρια προβολές.

    Η μοναδική Shamrock, όπως φαίνεται, περνά τις μέρες της παλεύοντας και αγκαλιάζοντας τα υπόλοιπα αδέρφια της, χωρίς να συνειδητοποιεί τη μοναδικότητά της. Η πράσινη γούνα της, βέβαια, έχει ξεθωριάσει αισθητά πλέον.

    «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τη Shamrock με τον κόσμο», δήλωσε η DeBruler. «Ήταν ένα τυχερό σκυλί!»

    Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε πράσινο σκυλάκι. Το 2022, ένα κουτάβι μπουλντόγκ “αναστάτωσε” το διαδίκτυο, όταν γεννήθηκε με την ίδια αποχρώση στη Νέα Σκωτία, ενώ μια γέννα μεγάλων Δανών γεννήθηκε… πράσινη το 2019.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles