12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Παραπάνω από το 60% των Apple fans σχεδιάζει να αγοράσει τα AirTags!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζει τους φανατικούς φίλους των προϊόντων της Apple είναι ότι δείχνουν τεράστια αφοσίωση στα products της γνωστής εταιρείας. Ως γνωστόν, οι περισσότεροι users που πίνουν νερό στο οικοσύστημα της Apple δεν συνηθίζουν να μένουν αποκλειστικά σε ένα Apple product, αγοράζοντας για παράδειγμα ένα iPhone, το Apple Watch και τα AirPods. Αυτή η πίστη στο brand της Apple αποτυπώνεται και σε μια πρόσφατη έρευνα που έτρεξε η εταιρεία SellCell, καθώς περισσότερο από το 60% των fans της Apple σχεδιάζει να αγοράσει τα AirTags στο άμεσο μέλλον.

    Στην εν λόγω έρευνα, πέραν της πίστης στο brand της Apple, μπορούμε να σχηματίσουμε και μια πρώτη εικόνα αναφορικά με το ποια είναι τα στοιχεία που αρέσουν στους σταθερούς χρήστες των Apple products στα AirTags. Συγκεκριμένα, το 42% των ερωτηθέντων απάντησε ότι αυτό που τους αρέσει είναι η δυναμική του Find My Network, ενώ ένα 19% συμφώνησε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο great value for money και ένα 15% τόνισε τα ισχυρά privacy features που παρέχουν. Τέλος, ένα 10% εκθείασε την αυτονομία τους, ένα 6% τα συνοδευτικά αξεσουάρ και ένα 5.3% τη δυνατότητα για personalization. Κρίνοντας από τα παραπάνω, θεωρούμε ότι η εξαιρετικά χαμηλή τιμή είναι ένας παράγοντας που θα ωθήσει αρκετούς χρήστες στο να αγοράσουν το εξελιγμένο tracking gadget της Apple.    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles