21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Παράταση μέχρι 15 τις Μαρτίου 2017 σφύριξε… ο «Τέλης» για το Διαγωνισμό Ζωγραφικής που διοργανώνει η Cyta

    cyta telis

    Παρατείνεται μέχρι τις 15 Μαρτίου 2017 η ημερομηνία υποβολής συμμετοχών στο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει η Cyta με θέμα «Κύπρος – Ευρώπη. Χτίσε… γέφυρες πολιτισμού παρέα με τον Τέλη!» έπειτα από παράκληση εκπαιδευτικών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παγκύπριος αυτός Διαγωνισμός που διοργανώνεται από την Cyta, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) και το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, αποτελεί μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια μέσα από άλλες εκδόσεις της Cyta που απευθύνονταν στα παιδιά και ήταν κάθε χρόνο αφιερωμένος σε συγκεκριμένη θεματολογία που επιλεγόταν σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο και άλλους φορείς που σχετίζονταν με το θέμα.

    Σε μια προσπάθεια να προωθηθεί φέτος ακόμη περισσότερο o διαγωνισμός και τα μηνύματα γύρω από αυτόν, o «Τέλης», η μασκότ της Cyta, επισκέφτηκε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για να ενημερώσει τα παιδιά για τον τρόπο συμμετοχής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι επιλέγηκαν για επίσκεψη σχολεία εκτός αστικών κέντρων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε μαθητές με λιγότερες ευκαιρίες για τέτοιου είδους παρουσιάσεις να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία ενημέρωσης.

    Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν με όποιο υλικό θέλουν, πάνω σε χαρτί μεγέθους Α3, ενώ αποδεκτές γίνονται μόνο ατομικές και όχι ομαδικές συμμετοχές. Όλα τα έργα θα πρέπει να σταλούν μαζί με το συμπληρωμένο έντυπο συμμετοχής, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του κάθε μαθητή, καθώς και την ενυπόγραφη συναίνεση των γονέων ή κηδεμόνων του. Η διεύθυνση αποστολής των έργων είναι:

    Κεντρικά Γραφεία Cyta -Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας – Κεντρικά Γραφεία, Γραφείο 331, Τ.Θ. 24929, 1396 Λευκωσία.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι η Cyta θα βραβεύσει φέτος 22 παιδιά. Συγκεκριμένα, θα δοθούν τρία (3) βραβεία σε κάθε ηλικιακή ομάδα (Προδημοτική, Α’ τάξη, Β’ τάξη, Γ’ τάξη, Δ’ Τάξη, Ε’ τάξη και Στ’ Τάξη), εκ των οποίων τα δύο θα επιλεγούν από κριτική επιτροπή και το ένα μέσα από διαδικτυακή ψηφοφορία, όπου δικαίωμα ψήφου θα έχει το κοινό. Επίσης, ένα ακόμη βραβείο θα δοθεί για τις συμμετοχές από τα ειδικά σχολεία.

    Όλες οι πληροφορίες για το διαγωνισμό βρίσκονται στο Εικαστικό Ημερολόγιο, καθώς και στην ιστοσελίδα της Cyta, www.cyta.com.cy/paidikos-diagonismos-zografikis.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles