16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Παρατείνεται μέχρι τις 13 Νοεμβρίου η ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή τοπικών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας

    Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής (ΥφΕΚΨΠ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), σε συνέχεια της επικαιροποίησης από την ΕΕ του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης της διαδικασίας επιλογής των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs–EDIHs), ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για την παράταση της Καταληκτικής Ημερομηνίας της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προ-επιλογή των τοπικών DIH. Η νέα Καταληκτική Ημερομηνία ορίζεται η 13η Νοεμβρίου 2020, ώρα 13.00.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν το επικαιροποιημένο έντυπο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, στο οποίο έχουν συμπεριληφθεί επιπρόσθετες διευκρινήσεις αναφορικά με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό και τις ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής.

    Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, oι Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος θα πρέπει υποβάλλονται στο τυποποιημένο έντυπο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles