24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Παράθυρο στον κόσμο με την εφαρμογή της Red Bull για τα μοντέλα της Nokia

    Η Red Bull προχώρησε στο λανσάρισμα της εφαρμογής The World of Red Bull για τα μοντέλα Lumia και Asha της Nokia. Για την ανάπτυξή της η φινλανδική εταιρεία συνεργάστηκε με το Red Bull Media House και κάπως έτσι προέκυψε το app που σας προσφέρει πρόσβαση στο πιο συναρπαστικό αθλητικό και πολιτιστικό υλικό μέσου του κινητού σας τηλεφώνου.

    Τα πιο εντυπωσιακά trick, οι πιο τολμηρές κινήσεις, εξωφρενικές επιδόσεις και εκρηκτικά beat -Red Bull Stratos, Red Bull X-Fighters, Red Bull Music Academy και πολλά άλλα- θα βρίσκονται στην παλάμη του χεριού σας.  Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να μοιράζεται τα τελευταία νέα και συνεντεύξεις, όπως επίσης να προσφέρει πρόσβαση σε διαδραστικούς χάρτες (μέσω της πλατφόρμας Nokia Maps), τοπικές εκδηλώσεις, πρόσβαση στους αθλητές σε πραγματικό χρόνο, βίντεο και εικόνες από τον κόσμο της Red Bull- προσφέροντας ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

    Η εφαρμογή απευθύνεται σε οπαδούς της Red Bull με διάφορα ενδιαφέροντα, από μηχανοκίνητα αθλήματα μέχρι τον Φέλιξ Μπάουμγκαρντνερ. Στους λάτρεις της δράσης και των μεγάλων συγκινήσεων που ανυπομονούν να εξερευνήσουν τα πιο hot clubs της πόλης, σε αυτούς που θέλουν να ζήσουν  στιγμές που κόβουν την ανάσα μέσω των events της Red Bull, ή σε αυτούς που απλά θέλουν να είναι ενήμεροι για το πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο event. Η εφαρμογή της Red Bull μπορεί και τα προσφέρει όλα εύκολα και ελκυστικά οπότε… δοκιμάστε το και θα καταλάβετε!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles