18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Paris St. Germain και Philips ετοιμάζονται να παίξουν μεγάλη μπάλα στα eSports!

    Το studio της PSG Esports που θα ανοίξει σύντομα  στην έδρα του συλλόγου, στην περιοχή του Παρισιού, θα είναι επίσης εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Philips Monitors, εξασφαλίζοντας στην ομάδα PSG Esports τις κορυφαίες οθόνες κονσόλας για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στον απόλυτο βαθμό. 

    Ο Fabien Allègre, Paris Saint-Germain’s Director of Brand Diversification, ο οποίος επιβλέπει τις δραστηριότητες Esports της ομάδας, δηλώνει: “Η Paris Saint-Germain Esports με χαρά υποδέχεται την Philips Monitors ως επίσημο συνεργάτη οθονών κονσόλας για την ταλαντούχα ομάδα παικτών και δημιουργών της FIFA 21. Ανυπομονούμε να επωφεληθούμε από τα κορυφαία προϊόντα της Philips Monitors και να εργαστούμε στενά μαζί γύρω από το ταλέντο της FIFA 21. Η PSG Esports απαιτεί τεχνική υπεροχή και καινοτόμες προτάσεις για τη διατήρηση μιας ανταγωνιστικής ομάδας, και στις οθόνες Philips βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη.”

    Ο Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management στην MMD για τη Philips Monitors προσθέτει:
    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Paris Saint-Germain Esports ως επίσημος συνεργάτης για οθόνες κονσόλας για να παρέχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό σε όλους τους παίκτες και δημιουργούς της FIFA 21. Ελπίζουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία τους και ανυπομονούμε να δούμε τί επιτεύγματα μπορούμε να επιτύχουμε μαζί στο μέλλον.”.

    Οι υποστηρικτές μπορούν να ακολουθήσουν την Paris Saint-Germain Esports και την Philips Monitors να ενώνονται για να προσφέρουν τα μέγιστα στην ψυχαγωγία FIFA 21 στα επίσημα κανάλια της PSG Esports στο Twitter, Instagram, Facebook και Twitch.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles