18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Park Row: Άνοιξε στο Λονδίνο εστιατόριο αφιερωμένο στον Batman

    Οι fans του Batman έσπευσαν στους κινηματογράφους για να δουν τον Robert Pattinson να φοράει τη μπέρτα του, όμως οι κάτοικοι του Λονδίνου μπορούν να γιορτάσουν την επιστροφή του υπερήρωα με έναν ξεχωριστό τρόπο. Πως; Κλείνοντας τραπέζι στο Park Row.

    Το εστιατόριο Park Row φέρει το όνομα δρόμου στη γειτονιά του Batman και είναι σχεδιασμένο σαν να βρίσκεται μέσα στην πόλη Γκόθαμ, στην οποία κατοικεί ο μαχητής του εγκλήματος. Το Park Row στεγάζεται σε ένα εδουαρδιανό κτίριο, στο οποίο θα μπορούσε κανείς να συναντήσει τον δισεκατομμυριούχο alter ego του Batman, Μπρους Γουέιν. Το υπόγειο συγκρότημα περιλαμβάνει μια σειρά από ξεχωριστά εστιατόρια και μπαρ και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 330 πελάτες.

    Οι επισκέπτες μπαίνουν σε μια ψεύτικη αγγλικού στυλ βιβλιοθήκη, οδηγούνται μέσα από μια μυστική πόρτα, κατεβαίνουν μια σκάλα και περνούν από την υπόγεια σπηλιά του Μπάτμαν για να εισέλθουν στο υπόγειο εστιατόριο. Στο Monarch Theatre υπάρχουν οθόνες από το δάπεδο μέχρι την οροφή και βιντεοπροβολείς στους τοίχους μεταφέρουν τους επισκέπτες στον κόσμο του Batman, του Joker και της Harley Quinn… ενώ δοκιμάζουν ξεχωριστά πιάτα. Στο Gotham City στυλάτο μπαρ με χαμηλό φωτισμό σερβίρονται κλασικά κοκτέιλ, ενώ το Pennyworth’s Bar είναι αφιερωμένο στον μπάτλερ της οικογένειας Γουέιν και το Iceberg Lounge. Το Park Row είναι εμπνευσμένο από το σύμπαν της DC και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Warner Bros.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέες καθυστερήσεις ανακοίνωσε η Warner Bros. – Το Μάρτιο του 2023 η ταινία Aquaman and the Lost Kingdom (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles