24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πάρος. Στη μέση των Κυκλάδων

    Ένας προορισμός για το καλοκαίρι, γεμάτος ζωή, ένταση, αλλά και ατελείωτες ώρες στις παραλίες και τη θάλασσα. Η Πάρος, με τον εμβληματικό ναό της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά και το υπέροχο Κυκλαδίτικο χρώμα, θα σας κάνει να περάσετε αξέχαστες διακοπές, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και, φυσικά, τα… γκατζετάκια που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στις διακοπές σας.

    paros-port

    Το άριστο οδικό δίκτυο του νησιού θα σας διευκολύνει στις περιηγήσεις σας, τόσο για να γνωρίσετε τις διάφορες περιοχές, όσο και για να απολαύσετε τις παραλίες της. Κάντε μια βουτιά στις Κολυμπήθρες, στη δυτική πλευρά του όρμου της Νάουσας, για να ζήσετε την άγρια ομορφιά της περιοχής. Στη Χρυσή Ακτή, τη μεγαλύτερη παραλία του νησιού με την τεράστια αμμουδιά, μπορείτε να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά ή να επιδοθείτε σε wind-surfing, ενώ στο Δελφίνι στο δυτικό άκρο του όρμου της Παροικιάς, πιείτε ένα ποτό by the beach, απολαμβάνοντας την υπέροχη θάλασσα. Κάνοντας μπάνιο στην ήσυχη παραλία του Καλόγηρου, έχετε παράλληλα τη δυνατότητα να φροντίσετε το δέρμα σας με άργιλο, κάνοντας ένα φυσικό σπα, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.

    Τι gadget να πάρετε μαζί σας

    Αδιάβροχες θήκες

    untitled

    Αδιάβροχες θήκες για το κινητό σας ώστε να το έχετε μαζί σας σε κάθε καλοκαιρινή σας απόδραση. Είναι universal, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να υποδεχθούν όλα τα μοντέλα. Είναι διαθέσιμες από τη Netphone σε πέντε διαφορετικές χρωματικές επιλογές, μπλε, πορτοκαλί, ροζ, πράσινο και λευκό χρώμα.

    www.netphone.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

    Νέο Piz Buin Wet Skin Transparent Sun Spray (. Με SPF 30 και 15)

    pizbuin

    Η νέα σειρά αντηλιακών Wet Skin προσφέρει διάφανη προστασία σε υγρή επιδερμίδα, χωρίς να διακυβεύεται το επίπεδο προστασίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles