13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πάρος: Στη μέση των Κυκλάδων

    Ένας προορισμός για το καλοκαίρι, γεμάτος ζωή, ένταση, αλλά και ατελείωτες ώρες στις παραλίες και τη θάλασσα. Η Πάρος, με τον εμβληματικό ναό της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά και το υπέροχο Κυκλαδίτικο χρώμα, θα σας κάνει να περάσετε αξέχαστες διακοπές, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και, φυσικά, τα… γκατζετάκια που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στις διακοπές σας.


    Το άριστο οδικό δίκτυο του νησιού θα σας διευκολύνει στις περιηγήσεις σας, τόσο για να γνωρίσετε τις διάφορες περιοχές, όσο και για να απολαύσετε τις παραλίες της. Κάντε μια βουτιά στις Κολυμπήθρες, στη δυτική πλευρά του όρμου της Νάουσας, για να ζήσετε την άγρια ομορφιά της περιοχής. Στη Χρυσή Ακτή, τη μεγαλύτερη παραλία του νησιού με την τεράστια αμμουδιά, μπορείτε να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά ή να επιδοθείτε σε wind-surfing, ενώ στο Δελφίνι στο δυτικό άκρο του όρμου της Παροικιάς, πιείτε ένα ποτό by the beach, απολαμβάνοντας την υπέροχη θάλασσα. Κάνοντας μπάνιο στην ήσυχη παραλία του Καλόγηρου, έχετε παράλληλα τη δυνατότητα να φροντίσετε το δέρμα σας με άργιλο, κάνοντας ένα φυσικό σπα, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Philips O’ Neill The Snug
    Με άψογη εφαρμογή και κορυφαίο ήχο

    Ένα ζευγάρι ακουστικά, κυριολεκτικά… πτυσσόμενα. Απλά διπλώστε τα και πετάξτε τα στο σακίδιό σας. Με πολύ απαλά μαξιλαράκια για να μη σας κουράζουν ούτε στιγμή και κορυφαία απόδοση ήχου για ακουστική εμπειρία υψίστου επιπέδου.
    www.philips.gr


    Yamaha PDX-11
    Φορητό αδιάβροχο ηχείο

    Κατάλληλο για κάθε καλοκαιρινή σας εξόρμηση, ακόμη και για παρτάκια στην παραλία το βράδυ. Διαθέτει woofer 4’’ και υποδοχή για iPod/iPhone. Με στερεοφωνική είσοδο 3,5 χιλιοστών και επιλογή ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Εχει βάρος 1,5 κιλό και λειτουργεί με μπαταρίες ΑΑ.
    www.nakas.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

     

    Nixon Watches
    Η ώρα του… καλοκαιριού

    Με την ποιότητα του ονόματος Nixon, αποδράστε με στυλ για κάθε προορισμό. Για να είστε στην ώρα σας σε κάθε βραδινό (ή και μη) ραντεβού με την παρέα.
    www.melcore.gr

    Staff
    Το καλοκαιρινό σας ντύσιμο

    Για να ξεχωρίζετε και αυτό το καλοκαίρι με το στιλ και τις επιλογές σας σε ρούχο, η Staff έχει μία λύση που θα συμβαδίσει ακριβώς με το δικό σας γούστο. Για ξέγνοιαστες διακοπές όπου όλοι θα σας προσέχουν, αλλά και αξέχαστες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό.

    www.staff-jeans.com

    Στο νησί βρίσκεται και το νο1 kite boarding center στην Ευρώπη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.paroskite.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles