19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Παρουσίαση των επιχειρηματικών προϊόντων της Cyta UK στο Λονδίνο

    Παρουσίαση των επιχειρηματικών προϊόντων της Cyta UK πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2016 στο Λονδίνο. Όπως είναι γνωστό, η Cyta UK δραστηριοποιείται εδώ και έντεκα χρόνια (από το 2005), στη λιανική αγορά της Βρετανίας, προσφέροντας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας με τη μέθοδο προεπιλογής φορέα, πακέτα τηλεφωνίας τόσο σε σταθερά, όσο και σε κινητά, ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, τηλεόραση με πλούσιο περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένων αγώνων κυπριακού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, η Cyta UK προσφέρει επιχειρηματικά προϊόντα τηλεφωνίας, διαδικτύου, μεταφοράς δεδομένων και τηλεφωνικό σύστημα νοητού δικτύου IP Centrex.

    Ο Πρόεδρος της Cyta UK και Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta Κύπρου, κ. Μιχάλης Αχιλλέως, μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τόνισε ότι παρά το σκληρό και ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται η Cyta UK,  βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της και εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που προσφέρει. Ο κ. Αχιλλέως τόνισε επίσης ότι, σε μια αγορά που κυρίως η εξυπηρέτηση γίνεται απρόσωπα από τηλεφωνικά κέντρα ή ανώνυμα μέσω διαδικτύου, η Cyta UK προσφέρει προσωπική εξυπηρέτηση, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά. Έντεκα χρόνια μετά την έναρξη των εργασιών της στη Βρετανία, η Cyta UK είναι έτοιμη να κάνει το επιπλέον βήμα, προσφέροντας επιχειρηματικά προϊόντα και πέραν της παροικίας στην ευρύτερη βρετανική αγορά. Ο κ. Αχιλλέως ζήτησε τη στήριξη της Παροικίας, όχι γιατί πρόκειται για μια κυπριακή εταιρεία, αλλά γιατί πρόκειται για μια καλή εταιρεία, την οποία μπορούμε να εμπιστευτούμε.

    cyta-1

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίσης παρουσίαση από το Γενικό Διευθυντή της Cyta UK, κ. Χρίστο Λιμνατίτη με θέμα την ψηφιακή επιχείρηση και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει σήμερα η τεχνολογία στον κάθε επιχειρηματία, ενώ ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Cyta UK, κ. Σέργιος Σεργίου παρουσίασε τα επιχειρηματικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας της εταιρείας και κυρίως το τηλεφωνικό σύστημα νοητού δικτύου IP Centrex.

    cyta-3

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριος, ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Βρετανία, κ. Ιωάννης Κουκουλαρίδης, o Επικεφαλής για Εμπορικά και Οικονομικά θέματα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βρετανία, κ. Αντώνης Κατεπόδης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων, κ. Ανδρέας Παπαευρυπίδης, ο Πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Χρίστος Καραολής, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

    cyta-2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles