21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Παρουσίαση των Σχεδίων Χορηγιών για Ψηφιακή Αναβάθμιση και Προώθησης Επενδύσεων Ενεργειακής Απόδοσης ΜμΕ

    Διαδικτυακή Παρουσίαση των Σχεδίων Χορηγιών του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ), που αφορούν: α) την Ψηφιακή Αναβάθμιση των ΜμΕ και β) την Προώθηση Επενδύσεων Ενεργειακής Απόδοσης από ΜμΕ, διοργανώνουν την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, στις 3:30 μ.μ., η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το ΥΕΕΒ.

    Αναλυτικότερα, στην εν λόγω εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα πιο κάτω Σχέδια Χορηγιών του ΥΕΕΒ που απευθύνονται σε Επιχειρήσεις:

    – Σχέδιο Χορηγιών για την Ψηφιακή Αναβάθμιση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, συνολικού ύψους €10 εκατ. (η προκήρυξη του νέου αυτού Σχεδίου αναμένεται να γίνει εντος του τρέχοντος μηνός)

    Σχέδιο Χορηγιών για την Προώθηση Επενδύσεων Ενεργειακής Απόδοσης από Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, ύψους €40 εκατ. (το σχέδιο αυτό έχει ήδη προκηρυχθεί και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι σε ισχύ)

    Για δηλώσεις συμμετοχής στην παρουσίαση ακολουθείστε τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMmyUYSZ7r9AuLUR-EIbm6ldJeAdulmmtc2oyr6tr0NWmM-A/viewform?usp=pp_url

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles