18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Παρουσιάστηκε και επίσημα η πρωτοποριακή κάρτα PrimeTel VISA powered by Revolut: 2000 κάρτες έχουν ήδη διατεθεί στη κυπριακή αγορά!

    revolut_10x15 primetel (Small)

    Την πρωτοποριακή κάρτα PrimeTel VISA powered by Revolut που επιβραβεύει τους κατόχους της με δωρεάν MB, παρουσίασαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Λεβέντειο Πινακοθήκη η PrimeTel και η Revolut.

    Μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης, εκπρόσωποι των δυο εταιρειών, αναφέρθηκαν στα  πλεονεκτήματα και τα πολλά προνόμια που προσφέρει η PrimeTel VISA Card powered by Revolut, καθώς και στο πολύ αυξημένο ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι κύπριοι καταναλωτές για την απόκτηση της κάρτας. Όπως αναφέρθηκε, περισσότερες από 2,000 κάρτες έχουν ήδη διατεθεί στη κυπριακή αγορά από τα καταστήματα και την ιστοσελίδα της PrimeTel.

    primetel revolut 2

    Καλωσορίζοντας την Revolut στην Κύπρο, o Θεοδόσης Θεοδοσίου, Chief Commercial Officer της PrimeTel, ανέφερε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την no.1 FinTech startup στην Ευρώπη, και που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας, ένα σύγχρονο τρόπο συναλλαγών και μια σειρά από ξεχωριστά οφέλη».

    Από την πλευρά του ο Country Manager της Revolut για Ελλάδα και Κύπρο, Δημήτρης Λιτσικάκης, αναφέρθηκε στις προοπτικές που προσφέρει ο κόσμος της τεχνολογίας στη σύγχρονη τραπεζική, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες του καινοτόμου start up. Άμεσα συνδεδεμένη με την εφαρμογή της Revolut, η κάρτα Visa, προσφέρει στους χρήστες μία σειρά από πλεονεκτήματα. Μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό με έως και 10 φορές χαμηλότερο κόστος, δωρεάν αναλήψεις μέχρι 200€/ μήνα από ATM του εξωτερικού, αγορά και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, μετατροπή συναλλάγματος στην πιο συμφέρουσα ισοτιμία, ταξιδιωτική ασφάλιση ανάλογα με την τοποθεσία με τη μέθοδο Pay-per-Day, καθώς και ασφάλιση κινητού από μόλις 1,11€/ εβδομάδα.

    primetel revolut 1

    Επιβράβευση με δωρεάν megabyte

    Ο Διευθυντής Marketing της PrimeTel Αλέξανδρος Ζάχος, στη δική του παρέμβαση επεσήμανε «Η νέα PrimeTel Visa είναι η πρώτη κάρτα ανέπαφων συναλλαγών στην Κύπρο που επιβραβεύει τους συνδρομητές της με δωρεάν ΜΒ κάθε μήνα απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών για γρήγορο και οικονομικό σερφάρισμα παντού. Με την ενεργοποίηση, οι χρήστες λαμβάνουν 1GB δωρεάν mobile internet αλλά και επιπλέον δεδομένα για κάθε 1€ των αγορών τους, κάθε μήνα, για ακόμη περισσότερο σερφάρισμα».

    Νέες συνεργασίες με κορυφαία brands

    Εκτός από τα δωρεάν megabyte, οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από ειδικά προνόμια, μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Κύπρο. Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ανακοινώθηκαν οι πρώτες συνεργασίες με κορυφαία brands από τον χώρο της εστίασης, του κινηματογράφου και της ψυχαγωγίας, ενώ το δίκτυο αναμένεται να διευρυνθεί σύντομα με νέες συνεργασίες. Μεταξύ άλλων στο σχήμα θα συμμετέχουν, αγκαλιάζοντας από την πρώτη ημέρα το εγχείρημα της PrimeTel, τα εστιατόρια Pizza Hut, οι κινηματογράφοι KCineplex, τα Carob Mill Restaurants, τα Derlicious, το Fasouri Waterpark, τα Burger King, το Hobo Mediterraneo, το Murphy’s Bar & Grill, τα Taco Bell, το Tavernaki Marina’s Grill and Restaurant και το New Life Health Centre στη Λευκωσία.

    Για να αποκτήσετε δωρεάν τη νέα PrimeTel Visa, δημιουργήστε τώρα τον λογαριασμό σας μέσω του https://revolut.primetel.com.cy ή προμηθευτείτε την από οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles