22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Παρουσιάζουμε το Spectacular Double 11 Sale! Office 2021 Pro μόνο με 25,22€! Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για τα κλειδιά λογισμικού!

    Η Black Friday πλησιάζει γρήγορα και με πολλές προσφορές που αναμένονται σε κάθε μεγάλο κατάστημα λιανικής, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μεγαλύτερη εκδήλωση αγορών της χρονιάς. Αλλά πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το Double 11 εξακολουθεί να είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε γνήσιο λειτουργικό σύστημα Windows και Office στο Double 11 Sales της Keysfan. Αυτή είναι μια τεράστια προσφορά με τεράστιες εκπτώσεις σε όλο το δημοφιλές λογισμικό υπολογιστή. Τι είναι το Double 11; Το Double 11 δεν είναι μόνο μια μέρα, αλλά ένα πολύ δημοφιλές φεστιβάλ διαδικτυακών αγορών που ξεκίνησε από την Κίνα, το οποίο ισοδυναμεί με το φεστιβάλ αγορών της Μαύρης Παρασκευής. Πολλοί άνθρωποι θα ψωνίσουν κατά τη διάρκεια του Double Eleven, κάτι που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

    Πρόκειται για μια τεράστια προωθητική ενέργεια με πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε όλο το δημοφιλή λογισμικό για PC. Τόσο οι εκδόσεις PC όσο και οι εκδόσεις Mac του Office 2021 είναι διαθέσιμες σε φοβερά χαμηλή τιμή. Οι χρήστες PC θα αποκτήσουν το Office 2021 Professional με 25,22€, ενώ η προσφορά για Mac ισχύει για την έκδοση 2021 Home & Business for Mac με 42,99€. Εναλλακτικά, αν χρειάζεστε το Office και τα Windows 11, μπορείτε να αποκτήσετε ένα bundle με το Office 2021 Pro και τα Windows 11 Pro με μόλις 36,99€. Αγοράστε το μία φορά και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις βασικές εφαρμογές της Microsoft για πάντα χωρίς ενοχλητικές μηνιαίες χρεώσεις. Και, αγοράζοντας μόνο τα Windows 11 Pro με άδεια εφ’ όρου ζωής, το κόστος είναι 12,22€. Δεν υπάρχουν κίνδυνοι εδώ οπότε μη χάσετε την τεράστια αυτή προσφορά!

    Double 11 Shopping Carnival: Αποκλειστικές προσφορές!

    Φυσικά υπάρχουν προσφορές ΚΑΙ σε multi-key packs!

    Προσιτά bundles με το κουπόνι: SKF62

    Σούπερ τιμές σε πακέτα με 50 ή 100 κλειδιά ΜΑΖΙ!

    Εκπτώσεις έως και 50% σε Windows and Office! Με το κουπόνι: SKF50

    Επιπλέον προσφορές σε λογισμικό PC!

    Ψάχνετε προγράμματα για την ασφάλεια και προστασία του υπολογιστή σας; Θέλετε να σετάρετε το νέο σας laptop με τα πιο αξιόπιστα λογισμικά; Ρίξτε μια ματιά στις συνδρομές για τα ακόλουθα προγράμματα:

    Ανακαλύψτε περισσότερες προσφορές >>

    ****

    Περί Keysfan

    Η αξιοπιστία της Keysfan αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως “εξαιρετική και σπουδαία” στο 98% του συνόλου των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα. Έτσι εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

    Η Keysfan υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

    Επικοινωνία με τη Keysfan: [email protected]

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles