16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Parrot AR.Drone 2.0: Το απόλυτο “παιχνίδι” για το smartphone σου… έγινε καλύτερο από ποτέ

    [CES 2012]
    Ας ξεκινήσουμε με μία παραδοχή… Οι επισκέπτες της CES 2012 που ξεκινάει σήμερα στο Las Vegas είναι, έτσι κι αλλιώς, τυχεροί. Είναι όμως περισσότερο, όταν διαβάζουμε ότι απολαμβάνουν γκατζετάκια σαν το νέο “ελικοπτεράκι” της Parrot.

    Με την κυκλοφορία του πρώτου μοντέλου της εταιρείας, πριν από δύο περίπου χρόνια, είχε γίνει χαμός… Τώρα, το υπέροχο “ελικοπτεράκι” με τους τέσσερις έλικες της Parrot, το οποίο μπορείτε να χειριστείτε με τη βοήθεια του iPhone/iPad ή του Android κινητού σας τηλεφώνου, μέσω δικτύου Wi-Fi, γίνεται καλύτερο από ποτέ και ακόμη δυσκολότερο στο να του αντισταθείς…

    Το Parrot AR.Drone 2.0 είναι σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του. Διαθέτει καλύτερη κάμερα ανάλυσης 720p, ικανοποιώντας τις “καλλιτεχνικές” σας ανησυχίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κοστίζει περί τα 240 ευρώ (κάνοντας τους υπολογισμούς με τις ισοτιμίες), ενώ μπορεί να μεταφέρει αυτόματα το υλικό που τραβάτε στο κινητό σας – μέσω της Wi-Fi σύνδεσης φυσικά. Διαθέτει ακόμη κάποια “εργαλεία”, όπως τριαξονικό γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο, τρισδιάστατο μαγνητόμετρο και αισθητήρα πίεσης για ευκολότερο και πιο σταθερό χειρισμό, ακόμη κι αν δεν είστε… πραγματικοί πιλότοι.

    Το καλύτερο όλων είναι ότι ο κώδικας του είναι διαθέσιμος σε όσους προγραμματιστές θέλουν να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές για το Drone σε iOS ή Android. Cool!

    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles