18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πατέντα για iPhone με… δυνατότητα εναλλαγής φακών από την Apple

    Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε έναν επαγγελματία ή ερασιτέχνη χομπίστα φωτογράφο να κυκλοφορεί με μία τσάντα γεμάτη… εναλλάξιμους φακούς για το κινητό του. Κι όμως η Apple μάς βάζει σ’ αυτή τη λογική με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έχει καταθέσει και είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα.


    Σύμφωνα με αυτό, θα μπορούσε να κατασκευάσει ένα iPhone με αφαιρούμενο πίσω πάνελ, ώστε ο ιδιοκτήτης του να έχει τη δυνατότητα εναλλαγής φακών, όπως ακριβώς μπορεί να κάνει με μία DSLR ή mirrorless κάμερα. Η αμερικανική εταιρεία φαίνεται πως έχει σκεφτεί ακόμη και τη δυνατότητα ενός panel με ενσωματωμένους φακούς στις δύο πλευρές του, ώστε για να αλλάξετε φακό να πρέπει απλά να αντιστρέψετε το πάνελ.

    Τώρα, βέβαια, τίποτα δε μας βεβαιώνει ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει την εν λόγω πατέντα σε επόμενο iPhone ή άλλο gadget της, αλλά και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η φαντασία της εταιρείας εξάπτει το ενδιαφέρον μας. Αν το ίδιο συμβαίνει και με σας, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εδώ.

    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles