18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Την Πέμπτη 21 Απριλίου η πρεμιέρα της ταινίας “The Northman” (video)

    Η ταινία “The Northman” αποτελεί ένα από τα πιο φιλόδοξα projects του Robert Eggers και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα επικό θρίλερ εκδίκησης που εξερευνά πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας Βίκινγκ πρίγκιπας προκειμένου να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Alexander Skarsgård, η Anya Taylor-Joy και ο Willem Dafoe, όπως και οι Claes Bang, Ethan Hawke, Nicole Kidman, Kate Dickie, Ralph Ineson, Murray McArthur, Gustav Lindh, Ian Gerard Whyte, Hafþór Júlíus Björnsson και Björk.

    Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε ακόμη ένα video, το οποίο προετοιμάζει το κοινό για τη μεγάλη πρεμιέρα στις 21 Απριλίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Thor: Love and Thunder – Όλα όσα γνωρίζουμε για τo μεγάλο comeback του Θεού του Κεραυνού!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles