21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ελβετικός αέρας πολυτέλειας από την Apple στο iWatch με την πρόσληψη υψηλόβαθμου στελέχους της Tag Heuer!

    Ο Patrick Pruniaux, Vice President of Sales and Retail της Tag Heuer αφήνει την Ελβετία για το… Cupertino και την Apple.

    tag-heuer-aquaracer-andreas-knudsen-flickr

    Το υψηλόβαθμο στέλεχος της ελβετικής εταιρείας αναμένεται να αποτελέσει το νέο “όπλο” της Apple στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό “έξυπνο” ρολόι, το περίφημο iWatch, για το οποίο έχουμε διαβάσει τόσο πολλά, που θα κάνει τη διαφορά στην αγορά.

    Η Tag Heuer, εταιρεία από την οποία προέρχεται ο Pruniaux, είναι γνωστή για τα luxury ρολόγια της, σε μία χώρα όπως η Ελβετία που αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας στην συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών. Οι φήμες θέλουν την Apple να έχει κάνει αρκετές προσπάθειες τόσο να συνεργαστεί με Ελβετούς κατασκευαστές στο iWatch, όσο και να προσεγγίσει και άλλα στελέχη εταιρειών στη χώρα για να εργαστούν στο project του έξυπνου ρολογιού της, φαίνεται ωστόσο ότι ο Pruniaux είναι εκείνος που δέχθηκε να κάνει το μεγάλο “βήμα” και το ταξίδι μέχρι την Καλιφόρνια.

    Δεν είναι, πάντως, το πρώτο στέλεχος με… luxury και lifestyle καταβολές που αποκτά η Apple, καθώς ας μην ξεχνάμε δύο επίσης ενδιαφέρουσες μεταγραφές, της Angela Ahrendts από την Burberry αλλά και του Paul Deneve από την Υves Saint Laurent.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles